.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
vrijdag, 6 Juni 2014

27 juni: Ouders Samen Met Kind Wedstrijd !

Vrijdagavond 27 juni vanaf 18:30 organiseert AC Waterland weer een Ouders Samen Met Kind Wedstrijd. Wat houdt dit in? Alle pupillen van AC Waterland mogen meedoen aan een meerkamp, georganiseerd op ons eigen terrein in Landsmeer, samen met een van zijn/haar ouders. Aan de prestaties worden punten toegekend en die worden bij elkaar opgeteld.

De onderdelen van de meerkamp zijn: balwerpen, sprint, verspringen en een 600m. Om 18:00 kunnen startnummers worden opgehaald. Zorg dat je op tijd bent, dan kunnen we ook op tijd beginnen. De groepsindeling willen we een dag van te voren rond hebben, daarom kan je opgeven tot maandag 23 juni.

We zijn ook altijd op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Als er vrijwilligers zijn, kunnen die zich ook bij onderstaand mailadres aanmelden.

Het belooft een gezellige avond te worden, dus geef jullie op! Stuur een mailtje naar tim@roosroos.nl of naar acwjeugdcommissie@outlook.com om je op te geven. Wat wij nodig hebben zijn de naam van de pupil, de ouder en eventuele vrijwilligers. Voor vragen kunt u ook terecht bij Tim. Als er nog vragen zijn.

De Jeugdcommissie

 

Door Bezoeker
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus