.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
vrijdag, 18 Oktober 2013

AC Waterland 14e op NEK 10x100m

 

Teamfoto

Het is prachtig weer en Peter en ik rijden naar Amstelveen voor de Nederlandse Estafette Kampioenschappen. Om 15.15 komen we aan, nog nooit zoveel mensen gezien op een atletiekbaan, heel gezellig en gemoedelijk allemaal.

Marco, Rosa, Thomas, Tim, Lisa, en Niels  zijn er ook al, we vinden een plekje aan de overkant in de zon.

 

Als Marloes en Ilja ook zijn gearriveerd gaan we inlopen, en oefenen met de wissels. Nou, dat was geen overbodige luxe. Toen was het wachten, tot we mochten starten, Iedereen ging daarna klaar staan op zijn wisselpunt.

 

Lisa begon, ze had een hele snelle start en lag 3de ze wisselde heel mooi met Tim, Tim ging keihard en wisselde met Ilja. Ilja nam de eerst plaats over en wisselde met Peter ,Peter wist de kop te behouden,en wisselde met Niels, deze liep ook gesmeerd,en wisselde met Marco E , we waren nog steeds eerste, nu nam Thomas het stokje over,(jeetje wat was het spannend) Thomas gaf het stokje aan Rosa en we lagen nog steeds eerste.

 

Rosa had een hele snelle loper tegen  zich en  werd ingehaald. Daarop gaf Rosa  het stokje aan Marloes, Marloes had last van een haar been maar liep toch zo hard mogelijk. Aan mij de taak om het stokje naar de finish te brengen. Ik liep zo hard als ik kon, maar helaas was er toch nog een atleet die mij inhaalden.

We werden 3de in onze serie.en 14de van de 29 ploegen,  met een mooie tijd van 2.14,39. Ik vind het een prachtig resultaat, en nog een clubrecord op de 10x100m ook. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar volgend jaar, met misschien wel meer ploegen.

Rosa, nogmaals bedankt voor het organiseren van deze wedstrijd.

 

Door Karin van der Heijden
Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
16 december 2017
20 januari, 17 februari, 17 maart 2018
Ten westen van het lint
23 december 2017
27 januari, 24 februari, 24 maart 2018

ACWaterland Clubblad

Oktober 2017