.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
dinsdag, 12 Juli 2016

ACW Jeugd naar het Europees Kampioenschap Atletiek!

Op zondag 10 juli ging een groep jeugdleden met de jeugdcommissie naar het Olympisch Stadion om te genieten van topatletiek!
 
We verzamelden op de parkeerplaats bij de sporthal en reden naar de RAI waar wij de auto konden parkeren. Bij de RAI stonden shuttle bussen klaar om ons naar het Olympisch Stadion te brengen. Daar aangekomen was het al gezellig druk en nadat we ons kaartje hadden laten zien mochten we naar binnen. Het was heerlijk weer dus we konden lekker genieten van het zonnetje en de ambiance.
 
 
Eerst even een groepsfoto maken natuurlijk, maar toen zagen we Adam, de mascotte van het EK, dus allemaal op de foto met Adam! (voor meer foto's, kijk op onze facebook)
 
Toen we in ons vak kwamen was het stadion nog bijna leeg maar daar kwam snel verandering in! We
hingen de Holland vlag op en om 17.00 uur begon het evenement. Wat hebben we genoten en wat hebben we iedereen, maar vooral de Nederlandse atleten, hard aangemoedigd. Hoogtepunt was natuurlijk de gouden medaille van de Nederlandse dames op de 4 x 100 meter estafette, wat kan die Daphne Schippers hard lopen zeg!
 
Ook de zilveren medaille van Sifan Hassan werd met gejuich ontvangen. Voor ons neus werd de finale van het hoogspringen gehouden en onze Italiaanse favoriet Tamberi won daar de gouden plak. Heel veel Nederlandse atleten hadden de finale van hun onderdeel gehaald en deden het allemaal super goed! Omdat er zoveel finales waren kwamen we haast ogen tekort om alles te kunnen volgen!
 
Om 19.00 uur was het feest voorbij. Omdat het erg druk was bij de shuttle bussen en het prachtig weer was liepen we met zijn allen terug naar de RAI waar de auto’s stonden.
 
Het was een geweldige dag, we hebben enorm genoten!
 
 
Door Jeugdcommissie
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus