.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
maandag, 7 April 2014

Agenda ACW jeugd - zomer 2014

De winter is weer voorbij, het voorjaar en de zomer staan weer voor de deur! Het is te merken aan de temperaturen en het is weer lekker lang licht. De jeugdcommissie heeft er zin in om een er komende periode een leuke tijd van te maken met leuke activiteiten en sportieve uitdagingen….

Hierbij de agenda voor de komende periode:

Zondag 6 april 2014:

Openingswedstrijd 6 april bij AV NEA in Purmerend.

Dit is een ontzettend leuke en goed georganiseerde wedstrijd. Voordeel is dat het bijna om de hoek ligt. De wedstrijd is bestemd voor alle pupillen en junioren. De prijs is € 3,50 voor pupillen (vierkamp) en voor junioren € 1,50 per onderdeel. Er hangt een flyer op het prikbord in de kantine. Geef je dus op hiervoor! Inschrijven bij Nicole: ACWjeugdcommissie@outlook.com

Zaterdag 12 april 2014:

Eerste competitiewedstrijd pupillen.

Deze wordt gehouden bij Startbaan in Amstelveen. Op trainen ontvangen jullie hiervoor een apart inschrijfformulier. Zorg dat je clubkleding draagt, dat wil zeggen een wit shirt en een rode broek / tight. Te koop bij Robeu Sport in het winkelcentrum in Landsmeer.

Zaterdag 19 april 2014:

Paasinstuif bij AC Waterland voor alle jeugdleden

Op de zaterdag voor Pasen hebben wij een leuke ochtend georganiseerd voor de jeugd. We beginnen met het zoeken van paaseieren op en rond de baan. Uiteraard is er ook gelegenheid tot spelen, trainen etc. Daarna het sportieve gedeelte: voor de mini pupillen en c-pupillen is er een 600 meter, voor de B-pupillen, A-pupillen en D-junioren is er een 1.000 meter. Voor de C-junioren, B-junioren en A-junioren wordt een 1.500 meter georganiseerd.  Alles met officiële tijdwaarneming uiteraard. Daarna duiken we met zijn allen de kantine in voor een overheerlijke Paas-brunch. Degene die met de kerstcross aanwezig waren weten hoe gezellig het is! Na afloop krijg iedereen een herinnering en voor de snelste loper is een prijs beschikbaar! Op trainen ontvangen jullie hiervoor een apart inschrijfformulier.

Zondag 11 mei 2014:

Wedstrijd voor pupillen en C en D junioren in Edam.

In Edam is vorig jaar een spiksplinternieuwe atletiekbaan aangelegd. Een blauwe nog wel! Alle kans dus op deze mooie baan je persoonlijke records aan te scherpen. Meer info over de onderdelen en de prijs volgt snel Geef je dus op hiervoor! Inschrijven bij Nicole: ACWjeugdcommissie@outlook.com

Zaterdag 17 mei 2014:

Tweede competitiewedstrijd pupillen.

Deze wordt gehouden bij AV Nea in Purmerend. Op trainen ontvangen jullie hiervoor een apart inschrijfformulier. Zorg dat je clubkleding draagt, dat wil zeggen een wit shirt en een rode broek / tight. Te koop bij Robeu Sport in het winkelcentrum in Landsmeer.

 Zaterdag 7 juni 2014:

Tentenkamp voor pupillen

Vorig jaar moesten we vanwege het slechte weer het tentenkamp nog afblazen, dit jaar hopen we op goed weer want we gaan er weer voor!! Het wordt een onwijs leuk weekend met lekker eten en drinken voor alle pupillen. We gaan ’s middags en ’s avonds tal van leuke spelletjes organiseren en alle pupillen slapen midden op het atletiekveld in een grote tent!

Natuurlijk worden jullie over het tentenkamp nog nader geïnformeerd met de details, maar noteer de datum alvast in je agenda!

Zaterdag 14 juni 2014:

Derde competitiewedstrijd pupillen

De locatie is nog niet bekend. Op trainen ontvangen jullie hiervoor een apart inschrijfformulier. Zorg dat je clubkleding draagt, dat wil zeggen een wit shirt en een rode broek / tight. Te koop bij Robeu Sport in het winkelcentrum in Landsmeer.

Zaterdag 28 juni 2014:

Ouder/kind wedstrijd

Na het succes van vorig jaar mag de ouder/kind wedstrijd natuurlijk niet ontbreken op de agenda! Altijd leuk om te zien hoe fanatiek de kinderen én de ouders zijn op zo’n dag! Op de website, via nieuwsbrief en op trainen worden jullie hierover nog nader geïnformeerd.

Zondag 24 augustus 2014:

Wedstrijd voor pupillen en C en D junioren in Edam

Wederom een kans om je persoonlijke records te verbeteren bij AV Edam. Meer info over de onderdelen en de prijs volgt snel Geef je dus op hiervoor! Inschrijven bij Nicole: ACWjeugdcommissie@outlook.com

Zaterdag 6 september 2014:

Gerrit Vos Bokaal in Hoorn

Een onwijs leuke en goed georganiseerde wedstrijd bij Hollandia in Hoorn. Op deze mooie baan kunnen de pupillen een 4-kamp doen en de C en D junioren inschrijven op aparte onderdelen. Meer info over de onderdelen en de prijs volgt snel Geef je dus op hiervoor! Inschrijven bij Nicole: ACWjeugdcommissie@outlook.com

Zondag 5 oktober 2014:

Clubkampioenschappen

De afsluiting van een mooi en sportief zomerseizoen: de clubkampioenschappen van AC Waterland! Geef je allemaal op, dan maken we er een leuke, gezellige en sportieve dag van op onze eigen prachtige en knusse atletiekbaan. Nadere informatie en details volgen nog.

Wij hopen dat we jullie hiermee een leuk programma hebben aangeboden. Uiteraard kunnen jullie ons altijd even aanschieten op trainen als jullie vragen, opmerkingen of suggesties hebben. O ja: voor sommige activiteiten kunnen we de hulp van enkele vrijwilligers goed gebruiken! Meldt je dus bij ons als je je hiervoor wil opgeven!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie AC Waterland

Tim Roos

Nicole Schaefers

Chiel Arensman

Mark Essenburg

Door Bezoeker
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus