.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
maandag, 30 April 2012

Cees Bakker Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op 27 april is ons lid Cees Bakker geridderd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Cees is al hele lange tijd zeer actief voor AC Waterland, zowel op sportief als op organisatorisch gebied. Dat in combinatie met de jarenlange zorg voor zijn verstandelijk gehandicapte broer Paul heeft het bestuur van AC Waterland, op initiatief van Nico Hemelaar, doen besluiten Cees voor te dragen voor een lintje.

Vanochtend om 10.00 uur liep een niets vermoedende Cees met zijn vrouw Ann het gemeentehuis van Landsmeer binnen. Zij zijn daar naar toe gelokt met de vraag of ze aanwezig wilde zijn bij de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding aan Henk Mulder. Toen hij zijn dochters en kleinkinderen zag staan vond hij het wel opvallend.

De burgemeester riep drie personen naar voren en Cees vroeg voor de zekerheid toch maar even of het om hem ging. Ja, dat was zo en de totaal verbouwereerde Cees nam plaats op een van de drie stoelen voor de burgemeester. De burgemeester vertelde uitgebreid waarom Cees is voorgesteld en waardeerde met veel positieve woorden de inzet en waarde van alles wat Cees voor ACW en voor zijn broer heeft gedaan en nog steeds doet.

Na afloop van de bijeenkomst ging het gezelschap van familie, vrienden en ACW’ers naar de 3-Sprong om daar onder het genot van een gebakje en een drankje nog even na te genieten van deze bijzondere gelegenheid. Paul Spiertz overhandigde daar Ann Bakker een mooie bos bloemen omdat met zijn woorden: “achter iedere sterke man een sterke vrouw staat”. Tevens sprak Paul de hoop uit dat Cees de activiteiten die hij momenteel voor ACW doet, nog een poos zal blijven doen.

Cees, namens alle ACW’ers van harte gefeliciteerd. Je hebt het verdiend!

 

Door Menno Wilmans
Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
16 december 2017
20 januari, 17 februari, 17 maart 2018
Ten westen van het lint
23 december 2017
27 januari, 24 februari, 24 maart 2018

ACWaterland Clubblad

Oktober 2017