.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
dinsdag, 16 Juni 2015

De Twiskemolenjubileumloop. Run and fun!

De eerste Twiskemolenloop van het seizoen 2015 / 2016 vindt op zondag 27 september 2015 plaats. Dit wordt de 200e Twiskemolenloop, dus een jubileum. Van deze Jubileumloop gaat AC Waterland iets heel bijzonders maken. Run and fun.

Je start bij AC Waterland, en loopt daarvandaan samen met je loopmaten een marathon door het mooiste gedeelte van Waterland.

Loop 'm samen
De Twiskemolenjubileumloop is dus niet zo maar een marathon maar eentje die je samen met één, twee of drie andere personen kunt doen. Loop 'm met een stel vrienden of vriendinnen, clubgenoten, je sportieve buren of collega's. 't Kan allemaal, maar een team mag maximaal uit vier personen bestaan. Eén deelnemer loopt en je loopmaat(jes) begeleiden je op de fiets. Je wisselt elkaar af wanneer en zo vaak als je zelf wilt.

Sportief smullen. Drinken en hapjes onderweg
Onderweg zijn acht eet- en drinkposten waarvan zes bij horecagelegenheden, waar drinken (o.a thee en prosecco) en eten voor je klaarstaan. Het zijn diverse, lekkere hapjes, variërend van fruit tot poffertjes. En prima geschikt voor tijdens het lopen. Dus eten of drinken voor onderweg heb je niet nodig.

Muziek
Onderweg is er muziek en na afloop kun je, terwijl een DJ muziek draait, je calorieën weer aanvullen. Want dan staan er bij AC Waterland een paar biertaps, en een grill voor een lekker sateetje of hamburger.

Het gaat bij deze Twiskemolenjubileumloop puur om de lol samen en de mooie route, niet om de tijd. Het is dan ook geen wedstrijd.

Kosten en inschrijving
Het inschrijfgeld is € 30 per deelnemer. Dat is uiteraard inclusief het sportieve smullen onderweg, en een leuk aandenken.

Heb je er al zin in? De inschrijving is reeds gestart. Wees snel met inschrijven want vol = vol. Ga naar https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2015092701136&ag=j&tl=nl

 

Door Marcel Kuiper
Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
16 december 2017
20 januari, 17 februari, 17 maart 2018
Ten westen van het lint
23 december 2017
27 januari, 24 februari, 24 maart 2018

ACWaterland Clubblad

Oktober 2017