.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
donderdag, 30 Juni 2016

Duintraining weer geslaagd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen woensdag 29 juni was er weer een duintrainingen van ACWaterland. Het is al jaren een traditie en ze zijn leuk en erg gezellig. De auto’s worden bij JanJannes hof gezet want dat is zo handig voor het drankje na afloop. Ruim 40 man vertrok 19:30 uur door de duinen richting strand. Ik had zelf de warming-up op mij genomen, ondanks dat ik al 7 jaar geen trainen meer geef. Ik kreeg wel wat rare blikken van onze ‘nieuwe’ profi trainers, maar al snel was in hun blik te lezen “laat ‘m maar even gaan”.

Wat hebben we met de duinen toch een prachtige omgeving. Een beetje regen mocht de pret niet drukken. Om ons heen zagen we alleen maar natuur. Zo liepen we langs een kolonie aalscholvers. Zelf liep ik te midden van allemaal kippetjes. Al kakelend werd er een dikke 10 kilometer afgelegd.

Na afloop zaten we in het Johanneshof lekker weer aan de appelgebak met slagroom om meteen de verbranden calorieën aan te vullen. Volgende keer ben ik er weer graag bij. Trainers bedankt.

 

Door Menno Wilmans
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus