.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
woensdag, 18 December 2013

Kerstcross- en brunch junioren en pupillen groot succes!

Om 11.00 uur vertrok een groot aantal junioren en pupillen naar de zanddijk in het Twiske voor de crosstraining. Hoewel het hard regende en waaide had iedereen er zin in. Bij de zanddijk aangekomen gingen we eerst met z'n allen inlopen. Daarna de gebruikelijke rek- en strekoefeningen en de loopscholing. Toen gingen we echt crossen. De omstandigheden waren zwaar, door de regen was de zanddijk veranderd in een grote modderpoel, maar dat maakte het crossen natuurlijk wel zo leuk! Iedereen deed ontzettend goed zijn best en na een uur buffelen vertrokken we weer op de fiets naar het ACW terrein, waar de kantine was omgetoverd in een groot kerst restaurant.

We hadden flink honger gekregen van dat rennen, dus de broodjes gingen er wel in! Op de achtergrond een vrolijk kerstmuziekje, wat een feest! De kantine was prachtig versierd dus er hing een echte kerstsfeer. Nadat alle broodjes op waren, de warme chocomel erin zat en de koekjes opgepeuzeld waren, gingen we gezellig nog wat spelletjes doen. Eerst in de kantine, maar daarna nog even buiten. Gelukkig was het opgehouden met regenen dus konden we nog even verstoppertje doen. Om 14.00 uur was het feest voorbij en vertrok iedereen weer tevreden huiswaarts.

Namens de jeugdcommissie wil ik alle junioren en pupillen bedankten voor de sportiviteit en gezelligheid! Dit is was voor herhaling vatbaar dus volgend jaar doen we het weer dunnetjes over! Iedereen die heeft meegeholpen tijdens deze dag ook heel hartelijk dank!

Tenslotte wenst de jeugdcommissie iedereen hele fijne kerstdagen een een sportief maar vooral gezond 2014!

Door Mark Essenburg
Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
16 december 2017
20 januari, 17 februari, 17 maart 2018
Ten westen van het lint
23 december 2017
27 januari, 24 februari, 24 maart 2018

ACWaterland Clubblad

Oktober 2017