.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
zondag, 9 Februari 2014

Stormachtige ACW-cross op de Zanddijk

Op zondagochtend  9 februari organiseerden we voor de volwassen ACW-leden weer eens een cross. Op de Zanddijk. Voor de import-Landsmeerders en Oostzaners onder ons: dat is het heuvelachtige gebied aan het water als je bij de molen naar rechts gaat (links voor de kijkers thuis).

Iedereen kon en mocht meedoen: beginner of gevorderd, snel, langzaam, fluwelen stijl, Godzilla-stijl, of Gangnam-stijl. Maakte helegaar niks eut zuks.

We hielden het ook dit keer lekker simpel (moest ook wel gezien de inlettegensie van de organisatoren). Er was een mooie, maar zware ronde uitgezet van zo'n 1,6 kilometer lang. Die liepen we drie keer, maar twee keer of vier keer mocht ook. Geen inschrijving, geen startnummers, geen gedoe en ’t was uiteraard gratis.

Lekker janboerenfluitjes, dus. Maar wel leuk, zo'n alternatieve training. En ook heul goed voor je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Zeker met de storm die er zondagochtend stond.

Voor herhaling vatbaar zo'n cross!

Door Ton Beekman en Marcel Kuiper
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus