.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
dinsdag, 17 Januari 2012

Tweede cross AVTempo te Bussum

Met negen ACW-atleten stonden we 7 januari 2012 te Bussum aan de start voor de tweede cross. Het parcours loopt door de bossen en is vrij vlak en dus goed te lopen. Met onze vrij kleine groep atleten, komen we toch goed in de uitslagen te staan en maken we daarmee een onuitwisbare indruk. Om te beginnen met Steven Niedenzu en Menno Looijen, die erg hard getraind hebben onder begeleiding van trainers Peter en Ilja. Zij zijn ten opzichte van vorige cross erg verbeterd en zij zijn ook in het tussenklassement een paar plaatsen gestegen. Romee Nicolai liep 2000 meter in een knappe tijd uit en had zelfs nog energie voor een eindsprint over en behaalde hiermee een tiende plaats. Fien van Berkel is onze constante loopster, want de eerste cross in Uithoorn behaalde zij een vierde plaats en dit keer behaalde ze weer een vierde plek. Dit is een knappe prestatie van onze Waterlandster. Sjoerd Nicolai heeft ook een snelle tijd geboekt en heeft een 16e plek veroverd en hij staat erg hoog in het tussenklassement. Annika en Emmelie Klooster hebben het ook goed gedaan, beide zusters hebben een hele meute atleten achter zich gelaten en zijn beide in een snelle tijd gefinisht. De atletiek carrière van Fee Eising is pas net begonnen, maar zij doet het uitstekend met de crossen en behaalde dit keer weer een hoge plaats in het klassement, met maar een paar seconde tussen de nummer 3 behaalde zij een 6e plek.
Ik hoop dat de atleten van deze wedstrijd genoten hebben en er veel plezier aan genoten hebben. Ik ben in ieder geval erg trots op de resultaten die ieder behaald heeft. De laatste cross is op 11 februari en de volgende crosstraining is op 22 januari. Wil je de laatste cross ook meedoen? Dat kan door een mailtje te sturen naar rosaver2@hotmail.com. Ik hoop jullie allemaal te zien met de volgende cross.
Rosa Vermeulen

Foto's

Uitslagen Cross 2 AV Tempo te Bussum


 

Door Rosa Vermeulen
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus