.

AC Waterland is 'n gezellige atletiekvereniging in Landsmeer. Op - volgens velen - het mooist gelegen atletiekveld wordt onder leiding van vele gediplomeerde trainers op onze 300 meter gravelbaan, en in de Twiskepolder enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2

Twiskemolenjubileumloop. Run and fun door het mooiste deel van Waterland!

De eerste Twiskemolenloop van het seizoen 2015 / 2016 vindt op zondag 27 september 2015 plaats. Dit wordt de 200e Twiskemolenloop, dus een jubileum. Van deze Jubileumloop gaan we iets heel bijzonders maken. Run and fun.

Je start bij AC Waterland, en loopt daarvandaan samen met je loopmaten een marathon door het mooiste gedeelte van Waterland.

Inschrijven
Hebben jullie er al zin in? De inschrijving is reeds gestart. Maar let op: er kunnen maximaal 800 deelnemers meedoen. Mis dit unieke evenement niet. Dus wees snel met inschrijven want vol = vol. Per deelnemer  inschrijven!

 

 

Loop 'm samen!
De Twiskemolenjubileumloop is dus niet zo maar een marathon maar eentje die je samen met één, twee of drie andere personen kunt doen. Loop 'm met een stel vrienden of vriendinnen, clubgenoten, je sportieve buren of collega's. 't Kan allemaal, maar een team mag maximaal uit vier personen bestaan. Eén deelnemer loopt en je loopmaat(jes) begeleiden je op de fiets. Je wisselt elkaar af wanneer en zo vaak als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een team van vier personen die ieder ruim 10 kilometer lopen. Of twee personen die elkaar om de vijf kilometer afwisselen. Up to you! Iedere deelnemer moet ingeschreven zijn om mee te doen en krijgt een individueel nummer. De Twiskemolenjubileumloop solo lopen mag overigens ook.

€ 30 per deelnemer
Het inschrijfgeld is € 30 per deelnemer. Dat is uiteraard inclusief het sportieve smullen onderweg, en een leuk aandenken. Iedere deelnemer dient ingeschreven te worden. Je schrijft dus niet per team in. Op de dag van de jubileumloop komt dat allemaal goed.

Sportief smullen. Drinken en hapjes onderweg
Onderweg zijn acht eet- en drinkposten waarvan zes bij horecagelegenheden, waar drinken (o.a. thee en prosecco) en eten voor je klaarstaan. Het zijn diverse, lekkere hapjes, variërend van fruit tot poffertjes. En prima geschikt voor tijdens het lopen. Dus eten of drinken voor onderweg heb je niet nodig! En het is nog hartstikke gezellig ook die culinaire tussenstops met je maatjes en andere lopers.

Muziek
Onderweg is er muziek en na afloop kun je, terwijl een DJ muziek draait, je calorieën weer aanvullen. Want dan staan er bij AC Waterland een paar biertaps en een grill voor een lekker sateetje of hamburger.

Geen wedstrijd
Het gaat bij deze Twiskemolenjubileumloop puur om de lol samen en de mooie route, niet om de tijd. Het is dan ook geen wedstrijd.

Starttijd
De eerste 100 lopers starten om 10.00 uur. Daarna elke 10 minuten weer honderd.

Fiets huren
Het is mogelijk om voor € 9 een fiets te huren. Bij de inschrijving kan je dat aanvinken. De fiets staat dan op 27 september 2015 bij AC Waterland voor je klaar.

Route
Waterland is een prachtig gebied waar het open veenweidelandschap wordt afgewisseld met historische dorpen en steden.

Het landelijk gedeelte van Waterland is zo uniek in Nederland, dat dit door het Rijk is aangewezen als een van de Nationale Landschappen. Dit vanwege de bijzondere cultuur-historische, natuurlijke en landschappelijke kwaliteiten. Voor hardlopers en fietsers is Waterland uitermate geschikt.

Hier de route, met afstanden, en de eet- en drinkplaatsen: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1297451

Adres AC Waterland
AC Waterland is gevestigd op het adres Sportpark 11, 1121 MS Landsmeer. Er zijn parkeermogelijkheden in Landsmeer op het parkeerterrein aan de Sportlaan (300 meter loopafstand) of in het dorp. De Sportlaan is vanaf Amsterdam Centraal Station te bereiken met bus 39 van EBS vanaf het busplatform Noordzijde. (2 x per uur, 10 minuten over het heel/half) Reistijd 20 minuten halte Sportpark en kleine 10 minuten wandelen via de Sportlaan naar AC Waterland (voorbij de voetbalvelden van IVV rechts) 

Vragen of opmerkingen
Nico Hemelaar, twiskemolenloop.landsmeer@gmail.com

Graag tot ziens bij AC Waterland. Veel loopplezier toegewenst!

Twiskemolenjubileumloop

27 september 2015

Trainingstijden Zomervakantie

In de zomervakantie gelden voor de jeugd andere trainingstijden

Laatste Clubblad

nr 3, Juni 2015

Oudpapier ophaaldata 2015

17 januari, 21 februari, 21 maart
18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli
niet in augustus, 19 september
17 oktober, 21 november, 19 december