ACW-secretaris, Jeroen en Jiri tevreden met ‘Amsterdam’

ACW-secretaris Mark Essenburg debuteerde gisteren op de halve marathon, van Amsterdam. “Ik was vooraf vooral van plan om te genieten, en dat heb ik gedaan. Het is een leuk evenement, maar het viel niet mee. Tot 15 à 16 km ging het wel, maar daarna was de gang er wel uit, helaas. Maar ik ben blij hoor, met mijn 2.02.08.”

Langeafstandsloper / lange afstandsloper Jeroen Rademaker dook gisteren in Amsterdam keurig onder de vier uur op ‘de hele’: 3.59.22. Keurig, en dat zullen spannende laatste kilometers geweest zijn!

Het was Jeroens tweede marathon. Zijn eerste ging in 4.23.30. Zo zie je maar wat voor progressie je kunt boeken bij een atletiekclub.

Jiri Kemper, oud ACW’er en voormalig nationale topper op de 800 meter, waagde zich gisteren voor de vijfde keer aan de klassieke afstand. Normaal gesproken kan hij ruim onder de magische drie uur grens lopen, maar na een lange blessure zat een sub 3 er dit maal niet in. Zijn eindtijd was 3.09. “De laatste 5 kilometer was het hard werken en sjokken, maar wel gefinisht en heel gebleven. Daar ben ik blij mee.”

No Replies to "ACW-secretaris, Jeroen en Jiri tevreden met 'Amsterdam'"


    Got something to say?

    Some html is OK