ALV op 16 september in de ACW-kantine

Voor woensdagavond 16 september is er een ALV gepland. Door de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen in onze kantine beschikbaar, namelijk dertig. Om dit in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat je je van tevoren inschrijft voor de ALV via het online inschrijfformulier. Zonder inschrijving heb je helaas geen toegang tot de ALV.

De kantine zal volgens de coronarichtlijnen worden ingericht. Bij klachten blijf je uiteraard thuis. Voor het geval er toch een besmetting wordt vastgesteld, zullen we de verzamelde contactgegevens van de aanwezigen gebruiken om iedereen hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Het is dit keer van nog groter belang dat iedereen die niet kan komen, wel iemand machtigt, zodat er tijdens de ALV rechtsgeldige besluiten kunnen worden genomen. Kun je onverhoopt niet komen, machtig dan eenvoudig iemand via het inschrijfformulier op de site. Dit kan tot uiterlijk 13 september en vol is dit keer echt vol.

Onderaan dit bericht vind je meer informatie over wat er tijdens de ALV op de agenda staat. (Gelieve deze bestanden te downloaden en/of geprint mee te nemen naar de vergadering.) In ieder geval zal secretaris Mark Essenburg meer vertellen over de plannen voor de toekomst van het sportpark. Ook zal de jaarrekening worden besproken.

LET OP: De trainingen starten in verband met de ALV een half uur eerder, om 19.00 uur.

 

ALV 2019 notulen ALV 2020 Agenda ALV 2020 Jaarverslag ALV 2020 Jaarrekening 2019

 

No Replies to "ALV op 16 september in de ACW-kantine"


    Got something to say?

    Some html is OK