Bam! Dennis heeft ‘m. Vier marathons in vier dagen.

Dennis Kreetz heeft zijn doel behaald. Vanmiddag om iets na twaalf uur kwam hij na wederom 42,2 kilometer aan bij zijn huis in Oostzaan. Marathon nummer vier in de benen, en ook nu weer onder de vier uur (3.58). Wat een prestatie!

De halve straat stond vol ACW’ers, buren, kennissen en familie. ACW voorzitter Piet Kelder hield een inspirerende toespraak, zoals alleen hij dat kan. Dennis sprak daarna zijn dank uit voor de steun van de meelopers en -fietsers, en vooral van het thuisfront. Vervolgens was het nagenieten met z’n allen bij Dennis in de tuin.

Uiteraard voelt-ie z’n benen en is hij aardig op na deze inspanningen, maar wat overheerst, is terechte trots en een mooie herinnering aan vier prachtige loopdagen.

Dit zijn Dennis’ woorden in de WhatApp-groep, een goed uur na de finish: “Yesss! De 4e kan ik ook afvinken… 3.58 uur. Mijn challenge is gelukt, kers op de taart is dan ook 4 sub 4 marathons. Grootse ontvangst in de straat, opgewacht door de buren en onze voorzitter. Dank voor de prachtige bossen bloemen, dit had ik nooit verwacht.

Heel graag wil ik de meefietsers, de meelopers de mensen langs de kant, de buurtjes, mijn collega’s, mijn familie en speciaal mijn schoonvader Piet bedanken. Zonder jullie had ik het nooit gered. Thanx toppers!”

1 Reply to "Bam! Dennis heeft 'm. Vier marathons in vier dagen."

  • comment-avatar
    Paul Spiertz
    9 mei 2020 (12:27)
    Reply

    Dennis je bent een ongelofelijke held en ook een fantastische sportman. 4 dagen achter elkaar een marathon steeds onder de vier uur. Er zijn weinig mensen in NL en niemand van ACW die dit heeft gepresteerd! Van harte gefeliciteerd met deze grootse prestatie!


Got something to say?

Some html is OK