Bericht van bestuur over coronabesmetting loopgroep 4/5

Beste leden van AC Waterland,

Het coronavirus houdt ons nog steeds in de greep en weerhoudt ons ervan in alle vrijheid en zonder enige beperking te kunnen doen waarvoor wij ook lid zijn van onze mooie vereniging: atletiek! Gelukkig gaat het goed en wordt er binnen de vereniging goed rekening gehouden met de maatregelen, zoals door de overheid opgelegd.

Helaas heb ik wel een vervelende mededeling. Afgelopen vrijdag, 25 september 2020, is bekend geworden dat één van de sporters uit loopgroep 4-5 positief is getest op corona. De groep is daarover direct door betrokkene en de trainer geïnformeerd. Op woensdagavond 23 september is betrokkene nog op de looptraining geweest. In goed overleg met de trainer, Jaap Kuipers, zijn de lopers van de woensdagavondtraining die gisteren onze topper Dennis Kreetz op zijn (geslaagde!) recordpoging zouden vergezellen, thuis gebleven. Ook is de zondagtraining voor deze groep vervallen en komende woensdagavond trainen alleen de leden die er vorige week woensdag niet bij zijn geweest.

Het risico op besmetting lijkt gering, maar we kunnen uiteraard geen enkel risico nemen. Ik wens betrokkene vooral beterschap en de andere lopers uit loopgroep 4-5 een snel weerzien.

Dit bericht is bedoeld om u allemaal te informeren, niet omdat u hierin een risico hebt gelopen maar om te voorkomen dat het bericht wellicht verkeerd wordt geïnterpreteerd of onrust brengt.

Een open deur, maar ik wijs u nogmaals op de beperkingen die er zijn. Indien u gezondsheidsklachten heeft, blijft u thuis en laat u zich testen!

We zijn er nog lang niet vanaf, helaas…

Een sportieve groep, namens bestuur ACW

Piet Kelder

No Replies to "Bericht van bestuur over coronabesmetting loopgroep 4/5"


    Got something to say?

    Some html is OK