Onze sponsoren

Sponsoren Twiskemolenloop

Aan alle deelnemers(sters) van de AC Waterland Twiskemolenloop

Het beste advies

Bij RunX Zaandam loop je binnen voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Ontdek zelf dat onze wereld én ons advies letterlijk lopen van 0,00 tot 42,195 km is.

De nummer één in lopen

We claimen de nummer één te zijn en dat is niet voor niets.

  • Al onze medewerkers zijn zelf hardlo(o)pers/sters
  • We kijken samen met jou wat het beste past, onder andere door loop- en voetanalyses
  • Als speciaalzaak hebben we altijd de nieuwste producten en gadgets op het gebied van lopen in huis
  • Als runningspecialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van voeten, blessures, bewegingscoördinatie, voeding, etc.

RunX Zaandam is al jaren trotse sponsor van de Twiskemolenloop. Laat je oude hardloopschoenen door RunX Zaandam checken. Wij kunnen zien of ze nog goed zijn of dat je toe aan nieuwe hardloopschoenen.

Of je nu traint voor je eerste 5 km of al 80 km asfalt in de week verslindt, blessures liggen altijd op de loer. Het is best lastig om de juiste balans te vinden. Bij RunX Zaandam bekijken we alle aspecten die invloed kunnen hebben op jouw belastbaarheid. Het kiezen van de juiste hardloopschoenen is er één van. Benieuwd hoe wij jouw belastbaarheid meten? Kom dan langs voor een gratis uitgebreide loopanalyse of mail voor een afspraak.

RunX Zaandam is 7 dagen in de week open!


Videovergaderen is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om wereldwijd overleg te kunnen voeren. Videoconferencing heeft echter alleen zin wanneer de beeld- en geluidskwaliteit goed en stabiel zijn. Pas dan kunnen klanten moeiteloos aan een vergadering van meerdere uren deelnemen.

Bovendien moet het organiseren van een videoconference voor de gebruikers uitermate eenvoudig zijn. Iedere drempel in dat proces kan voor de gebruiker een reden zijn om de vergadering op een andere manier te organiseren. De professionele Videobutlers van Imotions zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een perfecte combinatie. Vanaf de boeking tot de vergadering.

Loon is het salarisprogramma voor het MKB van Loon Salarissoftware uit Landsmeer. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 80.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland.

Loon Salarissoftware is een sportief bedrijf. Vrijwel alle werknemers doen aan sport. Vooral basketbal, schaatsen en hardlopen zijn populair. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams, en al jarenlang ook de Twiskemolenloop.

We wensen je veel hardloopplezier in onze prachtige achtertuin, het Twiske!

JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen. En JAN© gaat verder. Hij helpt ondernemers ook om hun doelen te bereiken.

Het beste uit je onderneming én uit jezelf halen, dat is wat ondernemers willen. Bezig zijn met die dingen waar ze ondernemer voor zijn geworden. JAN© helpt dat doel te bereiken. Natuurlijk door te zorgen dat al het cijferwerk op orde is, maar nog meer als bijrijder. JAN© zit niet achter het stuur, maar begeleidt ondernemers op hun weg, ook wanneer deze hobbelig is. Een bijrijder is er altijd en kun je vertrouwen.