Dennis Kreetz’ marathon-uitdaging: vier marathons in vier dagen

Beste clubgenoten,

Ultraloop van 100 km uitgesteld

Helaas gaat door de bekende reden mijn ultra-run over 100 kilometer niet door. Die stond gepland voor 10 mei, met 10 rondes door het Twiske van elk 10 kilometer. Jullie hadden voor de gezelligheid en ter motivatie één of meer rondes mee kunnen lopen. Jammer, heel jammer zelfs dat het feest (voorlopig) niet doorgaat.

Alternatief plan: marathon-vierdaagse

Ik heb inmiddels aardig wat (eenzame) uurtjes in mijn ultra-avontuur gestoken, mijn vorm wordt nog iedere week beter en in m’n hoofd (mentaal, dus) zit het ook goed. Eerlijk gezegd vind ik het daarom zonde om nu te stoppen, en deze opgebouwde energie te laten wegvloeien. Dat zou jammer zijn van al mijn noeste trainingsarbeid. Die zou dan voor niets zijn geweest. Daarom heb ik een alternatief plan bedacht en maak zo van de nood een deugd. Namelijk mijn 4×4-challenge. Ik wil in vier aaneengesloten dagen vier hele marathons gaan lopen!

Kijk en beleef je met me mee?

Met behulp van de site afstandmeten.nl heb ik al verschillende marathons hier in de buurt uitgevogeld en opgeslagen in mijn GPS-horloge.

Woensdagochtend 6 mei start ik met mijn marathon-vierdaagse. De laatste 42,2 km loop ik dus, als alles goed gaat, op zaterdag 9 mei.

De routes van mijn marathons kan ik met jullie delen. En ik zal de geïnteresseerde clubgenoten natuurlijk op de hoogte houden van mijn verrichtingen. Dat kan via de ACW-site. En ook ‘live’ via WhatsApp als ’t effe kan, dus tijdens de lopen zelf.

Ik hoop dat jullie dit een leuk alternatief plan vinden. Ik heb er in ieder geval zin in!

Als je interesse hebt om me te volgen, stuur me dan even een berichtje op: 06 – 5467 6674.

Meld me iets in de trant van ‘Volgen marathon-vierdaagse’, dan komt het voor elkaar. Ik plaats je dan in de WhatsApp-groep.

De vier marathon-routes

Dit zijn, per dag, de geplande 42,2 kilometer. Ik start en finish steeds thuis in Oostzaan, dus alle vier de routes zijn in de regio.

Marathon #1. Woensdag 6 mei, start 8.15 uur

Marathon #2. Donderdag 7 mei, start 8.15 uur

Marathon #3. Vrijdag 8 mei, start 8.15 uur

Marathon #4. Zaterdag 9 mei, start 8.15 uur

100 km alsnog?

Is mijn oorspronkelijke 100 km ultra-plan hiermee helemaal van de baan? Nee, ik wil in september of oktober 2020 proberen alsnog aan dat avontuur te beginnen. Dan kunnen jullie wél met me meelopen. Onze club bestaat dan ook 70 jaar, dus in dat kader lijkt het me eveneens een mooie activiteit.

Met sportieve groet, en ik zie uit naar je aanmelding voor mijn marathon-vierdaagse!

Dennis Kreetz

No Replies to "Dennis Kreetz’ marathon-uitdaging: vier marathons in vier dagen"


    Got something to say?

    Some html is OK