Dennis Kreetz tweede in Bokemei-run (44 km) Westerpark

“Ik voel mij de laatste weken goed, geen pijntjes, niets! Dus bedacht ik vorige week om voor mijn vakantie nog even een leuk loopje mee te pakken. Het werd de Bokemei-run in het Amsterdamse Westerpark. Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex voor ruim 300 kansarme (wees)kinderen in Accra, de hoofdstad van Ghana. De opbrengst van deze loop komt geheel ten goede aan dit project.

De loop bestaat uit 10 prachtige rondjes van 4,4 km (totaal dus 44 km), met best wat heuveltjes en vals plat. Nooit geweten dat het Westerpark zo mooi is, overigens.

Na de start liep ik lekker door, maar merkte dat het na ongeveer 30 km zwaar begon te worden, vooral mentaal. Weer leer en ervaar ik dat je sneller in de mentale problemen kunt komen als je niet een serieus doel of focus hebt en je zomaar voor de fun rent. Tijdens de moeilijke momenten verdwijnt de goesting als sneeuw voor de zon. Tandje terug dan maar. De laatste rondjes waren effe knokken hoor.

Toch binnengekomen in 3.54 uur met een gedeelde 2e plek. Geen wereldtijd, dat geef ik toe, maar wel tevreden en weer een ervaring rijker.”

Dennis Kreetz, AC Waterland (groep 6)

1 Reply to "Dennis Kreetz tweede in Bokemei-run (44 km) Westerpark"

  • comment-avatar
    Bob Bock
    16 juli 2019 (19:43)
    Reply

    Goed gedaan Dennis, je mag trots zijn op deze prestatie.


Got something to say?

Some html is OK