Laatste nieuws (8 juli) herindeling Sportpark: ACW tijdelijk minder goed en alleen te voet bereikbaar; 11 juli alles afgesloten

De gemeente Landsmeer is in april gestart met de herontwikkeling van het Sportpark. Het fietspad dat van de Sportlaan naar het Luijendijkje voert en vice versa, wordt verbreed en opgeknapt en ernaast wordt een voetgangerspad aangelegd. Ook komen er extra lichtmasten en ledverlichting. Kabels zijn al eerder vervangen. Vanaf woensdag 3 april wordt er door Dura Vermeer verder gewerkt aan het fietspad. Dit houdt in dat ook het bruggetje ter hoogte van Roodkoper is afgesloten. Vanaf eind april kun je niet meer via je normale route ACW bereiken. Op 6 maart 2019 was er een bijeenkomst, waar de gemeente de plannen presenteerde (de planning van toen is inmiddels door onvoorziene omstandigheden in overleg met de gemeente gewijzigd). Ook werd de ontmoetingsplek voor jongeren geëvalueerd. Meer hierover op de site van de gemeente.

Op 9, 10 en 11 juli wordt het definitieve asfalt op het fiets- en voetpad aangebracht. Op 12 juli wordt de belijning aangebracht. Na 12 juli is het fiets/voetpad weer open voor gebruik. In week 29 (de week van 15 juli) zullen de werkzaamheden geheel worden afgerond.

LET OP: Op donderdag 11 juli is het gehele sportpark tussen 7 uur ’s ochtends en 16 uur ’s middags afgesloten. Op deze dag wordt de deklaag op het asfalt aangebracht en daar mag niemand overheen! Er zal voor niemand een uitzondering gemaakt worden. Verkeersregelaars staan die dag op het Luijendijkje en op de brug ter hoogte van het Plankenpad. De toegang vanaf de Sportlaan is afgesloten. Na 16 uur is ACW via ’t Plankenpad bereikbaar.

In de periode van 15 tot en met 26 juli worden de bermen afgewerkt.

 

No Replies to "Laatste nieuws (8 juli) herindeling Sportpark: ACW tijdelijk minder goed en alleen te voet bereikbaar; 11 juli alles afgesloten"


    Got something to say?

    Some html is OK