Hervatting trainingen voor de jeugd

Geachte jeugdleden en ouders van AC Waterland,

In aansluiting op de eerdere berichtgeving een update rondom de landelijke Corona-maatregelen. Zie ook Corona-maatregelen.

Zoals jullie weten, heeft het kabinet op 21 april een versoepeling van de maatregelen afgekondigd voor jongeren. Kinderen t/m 12 jaar mogen weer gaan trainen, zonder beperkingen, en de jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen ook weer trainen, met inachtneming van de 1,5-meterafstand. Vanaf donderdag 30 april gaan wij weer trainingen aanbieden voor de jeugd. De randvoorwaarden voor de trainingen zijn de overheidsnormen, die vanuit het RIVM en de Atletiekunie komen. Daarnaast richten wij ons vooral op veilig trainen, waarbij hygiëne (als een van de voornaamste maatregelen) bovenaan staat. Wij gaan ervan uit dat ouders de bijgevoegde maatregelen voorafgaand aan de training doorspreken met hun kind(eren).

Wij zijn verheugd dat wij op deze manier een deel van onze leden weer kunnen laten genieten van de mooie atletieksport. Wij hopen uiteraard dat wij op korte termijn alle leden van onze vereniging weer de (loop-)training kunnen aanbieden. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen en vragen daarvoor uw begrip. Fijn dat er in de meivakantie weer een aanbod is voor de jeugd.

Trainers, dank voor jullie inspanningen. Wij vragen jullie met klem rekening te houden met de voorwaarden zoals genoemd in de bijlage bij dit bericht.

Voor nu, vooral veel sportplezier gewenst en een fijne meivakantie !

Bestuur AC Waterland.

 

No Replies to "Hervatting trainingen voor de jeugd"


    Got something to say?

    Some html is OK