John Bloemen leidt ACW’ers door landelijk Noord

ACW’er Johnny ‘B. Goode’ Bloemen woont prachtig, zo aan de rand van landelijk Noord. Vanuit zijn Bloemenburcht hol je door de weilanden en over de dijk zo naar Schellingwoude, Durgerdam en Ransdorp.

Om de overige ACW-ers mee te laten genieten van zijn fraaie trainingsgebied, organiseerde John zondag 28 april het zogeheten Bloemencorso. De opkomst was flink, er stonden zo’n twintig atleten bij John en eega Ernie voor de deur. Op Johns commando kwam deze semi-geriatrische horde krakend en piepend in beweging, richting Johns holgebied. Eind april is de natuur op z’n mooist. Het fluitenkruid groeit, bloeit en odeurt, de lammetjes dartelen blij in de wei, en wij deden hetzelfde maar dan achter Sjonnie aan.

Na zo’n 14 regenvrije, verfrissende en inspirerende kilometers belandden we weer in de Bloemenstal, alwaar gastvrouw Ernie versnaperingen voor de hongerige en dorstige ACW’ers klaar had staan. De immer bescheiden lallers (groep 6) vielen als ondervoede wolven aan maar lieten gelukkig nog wat afgekloven restjes over voor groep 4. De zweet- en doorligplekken in de alcantara designbank vielen dit jaar mee doordat John, wijs geworden door ons vorige, niet geheel schadevrije optreden, de Kwantum love seat had afgedekt met een peloton pretvlekbestendige Komo-zakken.

Enfin, ’t was een prima loopje, John en Ernie. Dank! Volgend jaar weer?

No Replies to "John Bloemen leidt ACW'ers door landelijk Noord"


    Got something to say?

    Some html is OK