Onze supervrijwilliger Selma Dag gehuldigd in gemeentehuis!

Afgelopen vrijdag 6 december heeft de gemeente Landsmeer een groot aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Atletiekclub Waterland heeft onze gewaardeerde vrijwilliger Selma Dag hiervoor opgegeven. Van harte gefeliciteerd, Selma, met deze eervolle en volkomen terecht verdiende onderscheiding!

Selma doet vanaf 2009 de coördinatie van de schoonmaakploegen voor onze kantine en de kleedkamers. Dat is een hele klus omdat, zoals jullie vast weten, vrijwilligers inzetten erg lastig is, omdat iedereen het (te) druk heeft.

Daarnaast is zij al meer dan 5 jaar de schrijfster van de reportages over de Twiskemolenloop in het Kompas. Dat wil zeggen dat ze daarin al meer dan 25 stukjes heeft geschreven. Ook verzorgt ze de Facebookpagina van ACW. Zij doet dit met veel enthousiasme en geeft hierdoor ons Twiske en ACW een positief gezicht. Zij maakt van de hardloopwedstrijden voor deelnemers, Kompaslezers en FB-bezoekers een leuk en gezellig (en gezond) evenement.

Ook buiten ACW is Selma, als het gaat om vrijwilligerswerk met een sociaal karakter, de eerste die zich aanmeldt om mee te helpen. Zo was zij ook actief in Landsmeer bij de opvang van Vluchtelingen/Nieuwkomers.

Naast een volledige baan en een gezin is dit bewonderenswaardig en mag Selma wel eens in het zonnetje gezet worden. ACW koestert haar positieve inzet! Bedankt Selma!

 

No Replies to "Onze supervrijwilliger Selma Dag gehuldigd in gemeentehuis!"


    Got something to say?

    Some html is OK