Persoonlijk bericht van de nieuwe voorzitter

Door Piet Kelder

Beste leden van AC Waterland. Ik stel mij bij deze graag aan u voor. Mijn naam is Piet Kelder, geboren in 1963 in Amsterdam-West en al jarenlang woonachtig in Oostzaan, na een eerdere woonervaring in het mooie Landsmeer. Ik ben getrouwd met Marjan en trotse vader van twee zoons Nick en Robin. Een grote lieve en langharige Berner Sennenhond maakt ons gezin compleet. Sport heeft in ons gezin brede belangstelling, wij zijn allemaal actief bezig. Ik werk al bijna veertig jaar bij de politie in Amsterdam. Een echte diender dus, in een stad met vele uitdagingen. Mijn ontspanning vind ik voor een groot deel in de sport.

In mijn jeugd begonnen met vele sporten zoals voetbal, karate, rugby, wielrennen en ook atletiek bij AAC in sportpark Ookmeer. Ik ben vooral een duursporter, begin jaren ’90 na onze verhuizing naar Landsmeer, actief lid geworden van ACW bij de LAL `lange afstand loopgroep’, onder de bezielende leiding van Peter Geraets. De vele rondjes in de Twiskepolder maakten mij startklaar voor de marathons. Snelste tijd 3.12u, gelopen in het jaar 1996 in Amsterdam, met finish in de net opgeleverd Amsterdam Arena. Dat jaar volbracht ik ook met trots mijn hele triathlon in Almere. In de loop der tijd meerdere marathons gelopen, maar bovenal altijd met veel plezier blijven trainen in de lange afstandsgroep, de huidige loopgroep 6 onder leiding van Dennis Kreetz. Ik ben jaren geleden medeorganisator geweest van de Twiskemolenlopen en inmiddels al vele jaren vaste speaker van dit mooie clubevenement. Ik vind het erg leuk dit te doen en daarbij wat persoonlijke aandacht te schenken aan de vele sportieve deelnemers.

Naast mijn werk ben ik eerder bestuurlijk actief geweest in de Ouderraad en MR op de basisschool en het VO, en als voorzitter van de stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan, ter behoud van dit belangrijke monumentale gebouw voor de gemeenschap van Oostzaan. Ik vind het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn, vandaar mijn enthousiasme bij het overnemen van de voorzittershamer bij ACW. Ik ben mij momenteel binnen het bestuur en de vereniging verder aan het oriënteren en samen met de ander bestuursleden zal ik mij gaan richten op de dagelijkse gang van zaken en vooral ook op de toekomst van deze fijne en breed toegankelijke atletiekvereniging.

Ik zal als voorzitter actief blijven sporten en proberen mij wat vaker te laten zien bij het clubgebouw. Onze loopgroep spreekt namelijk af bij de molen, dus op de trainingsavonden ben ik vooral in de Twiskepolder te vinden.

Indien u mij persoonlijk wil berichten of spreken dan ben ik uiteraard altijd bereikbaar via de mail. Ik kijk uit naar een fijne tijd als voorzitter van uw ACW.

Graag tot ziens, met een sportieve groet!

No Replies to "Persoonlijk bericht van de nieuwe voorzitter"


    Got something to say?

    Some html is OK