Recordpoging Dennis Kreetz 100 km. Loop jij als ACW’er op 10 mei ook een stukkie mee?

Door Marcel Kuiper

Dennis Kreetz ken je vast als trainer, want Dennis heeft zo ongeveer aan alle groepen onderricht gegeven bij ACW. En hij doet dat nog steeds. Maar wist je ook dat Dennis een zeer verdienstelijk ultra-loper is? Hij heeft meerdere malen ‘Limburgs zwaarste’ gelopen, een pittige 100-kilometertrail in Zuid-Limburg met ruim 3200 hoogtemeters. Verder heeft hij het clubrecord op de 50 km staan, en werd hij vorig jaar tweede in Bokemei-run (44 km) in het Westerpark.

Tien keer de tien km Twiskemolenloop

Dennis heeft nu een ander mooi plan in het hoofd, en jij kunt hem daarbij helpen! Wat staat er op het programma? Dennis wil het clubrecord op de 100 km verbeteren, dat nu nog op 10.00.53 staat. Daartoe gaat hij tien ronden van tien kilometer lopen in ’t Twiske. Het zijn rondjes van de 10 kilometer Twiskemolenloop, dus Dennis meldt zich – als alles goed gaat – in totaal tien keer op de ACW-baan. Dat is een mooi moment voor je om in te stromen en één of misschien wel twee rondjes met Dennis mee te lopen. Mentaal is zo’n 100 kilometer vaak nog pittiger dan fysiek, dus alle hulp is welkom. Zeker in de tweede helft van de race kan Dennis jouw stimulans goed gebruiken! Dennis daarover: ‘Ik wil mijn grenzen opzoeken en deze verleggen, maar ik zou het enorm leuk en motiverend vinden als mijn clubgenoten me daarbij willen helpen.’

’t Giet oan op zondag 10 mei

De loop staat gepland voor zondag 10 mei. Dennis wil starten om 6.00 uur. Als alles goed gaat, verwacht hij tussen 15.30 uur en 16.30 uur te finishen. Uiteraard op de baan van ACW, de laatste paar honderd meter begeleid door een hele schare aan clubgenoten.

De Twiskemolenronde van 10 km is officieel geijkt door de Atletiekunie, dus als Dennis het redt, is het een erkend clubrecord.

De precieze invulling van deze recordpoging lees je later, maar als je Dennis wilt helpen (en wie wil dat nou niet?), noteer dan alvast de 10e mei in je agenda.

1 Reply to "Recordpoging Dennis Kreetz 100 km. Loop jij als ACW'er op 10 mei ook een stukkie mee?"

  • comment-avatar
    Selim
    9 december 2019 (13:09)
    Reply

    mijn clubrecord aan gruzelementen lopen bro….cool man, ik loop ook een paar rondjes mee…..greetings to al mijn bro’s bij de ACW….Selim


Got something to say?

Some html is OK