Road2Rotterdam Trainingslopen

In de maanden januari, februari en maart organiseert AC Waterland de trainingslopen in aanloop naar de Rotterdam Marathon op 7 april 2019. Het programma van de Road2Rotterdam Trainingslopen bestaat uit een serie van vier trainingslopen over 20, 25, 30 en 30/35 km door het prachtige Twiske.

Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathonstreeftijd het dichtst benadert. Uitgangspunt hierbij zijn de vijfkilometertijden, die beginnen bij 20 minuten (4:00 min/km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min/km). Op elk 5 kilometerpunt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan.

Ben je aan het trainen voor een marathon of ben je benieuwd of je een lange duurloop op een vast tempo kan lopen? Loop dan mee! Je kan per datum langskomen of ze gewoon alle vier doen.

Oproep voor reporters

Heb je je al opgegeven als tempomaker voor de Road2Rotterdamtrainingen en altijd al een razende reporter willen zijn? We zijn nog op zoek naar mensen die tijdens de periode van de trainingslopen (januari-maart) een stukje willen schrijven voor de website met tips en trucs in aanloop naar de marathon. Voor details: stuur een e-mail naar evenementen@acwaterland.nl.

Data 2019

12 januari (20km), 2 februari (25km), 23 februari (30km) en op zaterdag 16 maart (30/35).

Start trainingslopen

10.00 uur op de baan van ACW.

Kosten

5 euro per loop.

Voor meer informatie zie de website.

No Replies to "Road2Rotterdam Trainingslopen"


    Got something to say?

    Some html is OK