Runnersworld Zaandam heet vanaf januari 2019 RunX Zaandam

Runnersworld Zaandam is samen met vijf andere hardloopzaken uit de Runnersworld-groep een nieuwe coörperatie van hardloopwinkels gestart: RunX. Dit om aan te sluiten bij een andere inkooporganisatie en zo te kunnen blijven inspelen op de behoefte van de klant. Dit betekent dat de hardloopwinkel uit Zaandam vanaf dinsdag 1 januari een ander uiterlijk, logo en dus naam heeft.

Voor de klant verandert er praktisch niets. ‘We gaan niet verhuizen, houden hetzelfde personeel en blijven gewoon open.’ De Runnersworld-cadeaubonnen, en –pasjes blijven uiteraard geldig en ons concept verandert evenmin.

We staan voor de recreatieve en wedstrijdloper. De klanten krijgen een uitgebreide loop- en videoanalyse waarbij we de juiste loopschoenen opmeten en tevens bekijken we samen wat hun trainingsbelastbaarheid is. Kortom, onze winkel is gewoon de juiste plek om de schoenen te voelen, passen en meten in plaats van op internet iets te bestellen en dan maar te gokken of dat goed gaat. ‘De loopanalyse kan op afspraak en we nemen daar ook echt ruim de tijd voor,’ legt Frank Ossen, eigenaar RunX Zaandam, uit.

No Replies to "Runnersworld Zaandam heet vanaf januari 2019 RunX Zaandam"


    Got something to say?

    Some html is OK