Verslag atletiekwedstrijd pupillen in Edam

Hallo, ik ben Julia en ik ben 9 jaar. Ik zit op atletiek in de pupillen A1. Op 15 juni waren er atletiekwedstrijden in Edam, waar ik ook aan mee heb gedaan. Mijn onderdelen waren 60 meter sprint, verspringen, kogelstoten en de 1000 meter. Het ging heel goed. Ik heb niet gewonnen, maar ik heb wel allemaal PR’s gehaald. Er zijn heel veel mensen komen kijken. Mijn familie was er ook om mij aan te moedigen. Vooral bij de 1000 meter hebben zij heel erg aangemoedigd. Dat had ik ook wel nodig, want het was heel zwaar.
Ik vond het heel erg leuk om aan de wedstrijden mee te doen, omdat het heel leuk is om mee te maken.

Op de foto links Suze Tijssens en rechts Julia Pessel. Na een hele natte nacht gelukkig tijdens de wedstrijd goed weer. Je kon nog wel zwemmen in de kogelbak 🙂

Ik zou ook op atletiek gaan als ik jou was.

Julia Pessel

Meer uitslagen.

 

No Replies to "Verslag atletiekwedstrijd pupillen in Edam"


    Got something to say?

    Some html is OK