Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

september 2021

R2R trainingslopen

25 september
AC Waterland, Landsmeer, Nederland + Google Maps

Op zondag 24 oktober 2021 vindt zonder tegenbericht de NN Marathon Rotterdam plaats. ACW organiseert een R2R-trainingsloop op zaterdag 25 september voor de 35 km. Inschrijven kan ter plaatse of met een passe-partout. De eerder geplande trainingsloop van zaterdag 4 september gaat helaas niet door.

Meer weten »

Jubileum BBQ

25 september|17:00 - 23:59
AC Waterland, Landsmeer, Nederland + Google Maps

Het uitgestelde jubileumfeest van ons 70-jarig bestaan vindt dan toch eindelijk echt plaats: op zaterdag 25 september zijn alle leden welkom om te genieten van de gezelligheid, een lekker drankje, muziek en een heerlijke BBQ. Toegang is geheel gratis, mede als compensatie voor de betaalde contributie tijdens de lockdown. Mark Essenburg verzorgt de voorbereidingen en wil graag een inschatting maken van de opkomst. Meld je dus wel eerst aan via dit formulier.

Meer weten »

ALV

29 september|20:30 - 22:30
AC Waterland, Landsmeer, Nederland + Google Maps

Op woensdag 29 september 2021 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van ACW. Aanvang 20.30 uur. Onder meer zullen de beleidsvoornemens voor de komende jaren ter tafel komen met de focus op de periode tot het  jubileumjaar 2025, als we 75 jaar bestaan. De algemene ledenvergadering vindt traditioneel plaats in de laatste week van maart. Zoals bekend werd de ALV van 2020 gehouden op 16 september, aangepast en met een gelimiteerd aantal leden. Ook dit keer heeft het…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen