Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Klusdag voor jong en oud

Op zaterdag 25 mei organiseren we weer een gezellige klusdag op het ACW-terrein, inclusief lunch! Aanmelden kan via jeugd@acwaterland.nl of onderhoud@acwaterland.nl. 

Ouder-kindwedstrijd

Op deze vrijdagavond vindt de jaarlijkse Ouder-Kind wedstrijd plaats bij AC Waterland. Altijd gezellig!

Volleybal Sport en Feestweek

In het kader van de Sport  en Feestweek 2024 worden er op het terrein van ACW de volleybalwedstrijden georganiseerd, een van de bekende en befaamde ... Lees meer

Atletiekkamp junioren/senioren

Kamperen op de atletiekbaan, samen sporten en spelletjes spelen: er staat een geweldig weekend gepland voor alle junioren en senioren baanatletiek! Meer informatie volgt over ... Lees meer

Pupillenavond

Een avond samen met je trainingsmaatjes avondeten, spelletjes spelen en sporten… Wie wil dat nou niet? Meer informatie volgt.

Atletiekkamp junioren/senioren

Kamperen op de atletiekbaan, samen sporten en spelletjes spelen: er staat een geweldig weekend gepland voor alle junioren en senioren baanatletiek! Meer informatie volgt.

Wedstrijd Baanatletiek: Vrijdagavond instuif SAV

AC Waterland gaat naar deze wedstrijd bij AV Atos in Amsterdam. Categorieën: Junioren U14/U16/U18/U20, Senioren en Masters  https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/40207/  Aanmelden kan via de trainers.