Wedstrijden en Crosscompetitie

Wedstrijden

Op zondag 14 oktober werden de ACW-clubkampioenschappen gehouden. Voor de jeugd en ook voor de loopgroepen waren er wedstrijdonderdelen om aan mee te doen. Lees het verslag!

Crosscompetitie

Met de clubkampioenschappen werd het zomerseizoen weer afgesloten. Gelukkig hebben we ook een winterseizoen met crosstrainingen en crosswedstrijden.

De eerste crosswedstrijd was dit jaar op 10 november in Uithoorn. Deze crosswedstrijden zijn altijd op zaterdag. De volgende wedstrijden zijn op 15 december 2018 (AV Suomi, Santpoort) en 26 januari 2019 (AV Tempo, Bussum). In de weekenden van de crosscompetitie gaan de crosstrainingen niet door.  Als je je plaatst voor de finale, kan je daar op zaterdag 16 maart 2019 aan meedoen. Daarvoor moet je wel meegedaan hebben minimaal 2 crossen. Inschrijven kan via jeugd@acwaterland.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum.

Crosstrainingen

Om goed voorbereid te zijn voor de crosscompetitie hebben we een speciaal crossprogramma voor alle jeugdleden. Zet de data alvast in je agenda!
Iedere crosstraining vertrekken we stipt om 9.30 uur (op de fiets) vanaf ingang ACW naar de Zanddijk (Twiske) en zijn tegen 11.00 uur weer terug bij de ingang van ACW.
Het crossprogramma wordt verzorgd door Jasper Bookelman en/of Rens Eising.

Totale crossprogramma

Hieronder tref je het totale programma met crosstrainingen en wedstrijden: