Wedstrijden en Crosscompetitie

Wedstrijden

Op zaterdag 30 juni (11.00-17.00 uur) organiseert AC Waterland samen met NEA Volharding de derde competitiewedstrijd voor CD-junioren op de atletiekbaan van NEA in Purmerend. We zoeken hiervoor nog enthousiaste vrijwilligers om te helpen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Mark Essenburg: secretaris@acwaterland.nl. Meer informatie over de wedstrijd lees je op de website van de Atletiekunie.

De derde competitiewedstrijd voor pupillen van poule 2 en ook de laatste wedstrijd van dit competitieseizoen is op 7 juli (11.00-17.00 uur) bij AV Hollandia in Hoorn. De atletiekaccommodatie van AV-Hollandia is gelegen aan het Sportcomplex Blauwe Berg. In verband met de te verwachte drukte wordt u verzocht te parkeren bij Woonboulevard Hof van Hoorn. Dit ligt op 300 meter van de atletiekbaan.

Crosscompetitie

Tijdens de crosscompetitie van de AU voor de jeugd vond in december de door AC Waterland georganiseerde voorwedstrijd plaats; de tweede cross in de crosscompetitie 2017-2018, regio midden, voor A/B/C/mini pupillen en A/B/C/D junioren. Er zijn drie voorwedstrijden per regio en daarna wordt er een klassement opgemaakt, zowel individueel als per ploeg.

De cross van AC Waterland werd mede mogelijk gemaakt door

Runnersworld Zaandam
Parcours. De cross werd gehouden in recreatiegebied Het Twiske, ten noorden van Amsterdam. Het heuvelachtige parcours is voornamelijk onverhard. De start en finish bevinden zich nabij de zanddijk /beheersboerderij De Marsen.

De wedstrijden vinden plaats volgens de Algemene bepalingen van het Crosscompetitie
Reglement Regio 1 t/m 5 van de Atletiekunie 2017/2018 d.d. 4 juni 2017
De deelnemers dienen te starten in clubtenue.
Het verkleinen van het startnummer en het wegvouwen van de barcode is niet toegestaan. Ook het gebruik van startnummerbanden is niet toegestaan.