Inschrijven

Elk seizoen opent de inschrijving voor de eerste Twiskemolenloop na de zomer op 1 juni. Steeds als er een editie is geweest, wordt de inschrijving voor de eerstvolgende loop geopend.

Het is alleen mogelijk om je via de website inschrijven.nl in te schrijven voor de TML van 6 oktober. Er vindt dus geen kaartverkoop plaats bij ACW zelf.

De inschrijving sluit altijd op 21:00 op de laatste vrijdag voor het evenement of wanneer de limiet van 650 deelnemers is bereikt.

Bij de inschrijving betaal je direct via Ideal. De inschrijving staat daarom alleen open voor deelnemers met een Nederlands rekeningnummer.

Wijzigingen doorvoeren

Indien je een wijziging in je inschrijving wilt doen van bijvoorbeeld de afstand of je inschrijving wilt overdragen dan kan dat door gebruik te maken van de link die je ontvangen hebt bij de inschrijfbevestiging.

Restitutie

Er vindt geen restitutie plaats bij niet-deelneming. Indien je bent verhinderd, wordt afmelden via tml-inschrijving@acwaterland.nl zeer op prijs gesteld zodat we, indien de inschrijving volgeboekt is, een ander nog blij kunnen maken.

Seizoenkaarten 

Met een seizoenkaart kan je deelnemen aan alle vijf de lopen van het seizoen en ontvang je bovendien een prachtig dry-fit shirt bij het inleveren van de seizoenkaart na de laatste loop. Het shirt ontvang je ook als je niet alle keren hebt meegedaan.

Let op: Een seizoenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Na inschrijving is het wel mogelijk om je afstand alsnog te wijzigen.

Registeren voor iedere loop met een seizoenkaart

Ook met een seizoenkaart moet je je registreren voor iedere loop. Bij de eerste inschrijving kies je je afstand. Bij je eerste deelname van het seizoen ontvang je bij je startnummer een seizoenkaart met een nummer. Dat seizoenkaartnummer gebruik je voor de andere vier inschrijvingen.

Ook voor seizoenkaarthouders geldt dat de inschrijving sluit op de laatste vrijdagavond voor de loop om 21:00 of wanneer de limiet van 650 deelnemers is bereikt. Schrijf je daarom op tijd in!

Prijzen

Onderstaande prijzen gelden voor alle afstanden:

  • Volwassenen € 10,00
  • Kinderen tot en met twaalf jaar € 4,00
  • Seizoenkaart volwassenen € 40,00
  • Seizoenkaart kinderen tot en met twaalf jaar € 16,00

Afhalen startnummers

Op de dag van de Twiskemolenloop kunnen de startnummers van 09.30 tot uiterlijk 10.30 uur worden afgehaald bij AC Waterland in het sportpark van Landsmeer. Dit kan bij de loketten met de borden ‘ophalen startnummers’ of ‘seizoenkaart’.

Algemene voorwaarden Twiskemolenloop

De algemene voorwaarden voor deelname aan de Twiskemolenloop vind je hier.