Inschrijven

Let op! Ook Twiskemolenlopen najaar 2021 gaan niet door i.v.m. corona-crisis

Verheugde u zich al op de komende Twiskemolenlopen? Wij ook. Maar helaas, het bestuur van AC Waterland heeft het besluit moeten nemen om na een TML-loos seizoen ook geen Twiskemolenlopen in najaar 2021 meer te organiseren. De reden hiervoor is natuurlijk de corona-crisis. We vinden Twiskemolenlopen onder de huidige omstandigheden niet verantwoord. Noch voor u als deelnemer, noch voor de vrijwilligers en andere betrokkenen.

We betreuren dit besluit en balen er enorm van dat we honderden trouwe deelnemers moeten teleurstellen. Maar het is en kan helaas nu niet anders. We danken u voor uw begrip voor onze zienswijze.

We gaan ons focussen op een nieuw Twiskemolenloopseizoen in 2022. Heel graag tot ziens bij AC Waterland!

Wij verzoeken u zoveel mogelijk gebruik te maken van deze inschrijving i.v.m. verwerking voor de elektronische tijdwaarneming. Dit kan tot en met de zaterdag 23.00 uur voorafgaand aan de loop. Seizoenkaarthouders kunnen gratis voorinschrijven. Lees meer over de algemene voorwaarden in deze link.

Na-inschrijving is iets duurder en is mogelijk tegen contante betaling op de dag zelf tussen 09.00 uur en uiterlijk 10.30 uur bij AC Waterland.

Tarieven voor-inschrijving

  • Alle afstanden volwassenen € 8,00
  • Kinderen tot 14 jaar € 3,00 (alle afstanden)
  • Seizoenkaart volwassenen € 32,00 (alleen mogelijk bij de eerste 3 lopen incl dry fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)
  • Seizoenkaart kinderen tot 14 jaar € 12,00 (alleen mogelijk bij de eerste 3 lopen incl dry-fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)

U kunt uw startnummer (en eventuele seizoenkaart) dan afhalen bij het loket waar het bord hangt “ophalen startnummers” of “seizoenkaarthouders”.

Na-inschrijving op dag van de loop

(let op: tot 10.30 uur, i.v.m. verwerking voor elektronische tijdwaarneming) 

  • Alle afstanden volwassenen € 10,00
  • Tot 14 jaar € 4,00 (alle afstanden)
  • Betaling na-inschrijving (in de loods op het ACW-terrein) kan in contanten of met pinpas.
  • Seizoenkaart volwassenen € 40,00 (alleen bij de eerste 3 lopen incl dry fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)
  • Seizoenkaart kinderen tot 14 jaar € 16,00 (alleen bij de eerste 3 lopen incl dry-fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 7 maart 2021)

Na-inschrijfformulieren

Een na-inschrijfformulier kunt u ook vooraf downloaden (PDF) of op de dag zelf invullen. Op basis hiervan krijgt u een startnummer. De na-inschrijving is in de loods op het ACW-terrein. Betaling kan daar in contanten en ook met pinpas.

Werkwijze seizoenkaart

Dit seizoen kunt u weer een seizoenkaart kopen in oktober, november en december. Deze is geldig voor de vijf reguliere lopen dit seizoen. Let op: als je de seizoenkaart ontvangen hebt kunt u de volgende keer dat u mee wilt doen vooraf via inschrijven.nl inschrijven. U schrijft in voor de te lopen afstand en vermeldt uw seizoenkaartnummer. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden. Inschrijven is mogelijk tot en met de zaterdag voorafgaand aan de loop. De seizoenkaart is persoonsgebonden.

Indien u niet in staat bent om via inschrijven.nl in te schrijven kunt u alsnog schriftelijk op zondag een inschrijfformulier invullen en deze voor 10.30 uur inleveren bij het loket “seizoenkaarthouders”. U krijgt dan ook een stempel op uw seizoenkaart. U kunt via het inschrijfformulier kenbaar maken welke afstand u deze keer lopen wilt. Maar u helpt de organisatie als u vooraf inschrijft via inschrijven.nl.

Na afloop van de laatste loop van dit seizoen (7 maart 2021) ontvangt u een dry-fit shirt cadeau bij het inleveren van de seizoenkaart. Ook als u niet alle keren meegedaan hebt.

Dus ook bij een seizoenkaart moet u vanaf de tweede keer dat u deelneemt zich inschrijven en u kunt uw startnummer dan afhalen bij het loket “seizoenkaarthouders”. U hoeft niet aan alle vijf de TML mee te doen om een dry-fit shirt te ontvangen.