Inschrijven

Vanaf het seizoen 2022-2023 is het alleen nog mogelijk je via een voorinschrijving in te schrijven voor de Twiskemolenloop. De inschrijving wordt om 23:00 op de vrijdagavond voor het evenement gesloten of wanneer het deelnemerslimiet van 650 is bereikt. Let op: Ook seizoenkaarthouders moeten zich voor iedere loop registreren via de voorinschrijving. Je kunt je steeds inschrijven voor de eerstvolgende loop. De algemene voorwaarden bij deelname aan de Twiskemolenloop vind je hier. Wil je je direct inschrijven voor de komende loop? Dat kan via inschrijven.nl. Op deze inschrijven-site vind je na afloop van de vorige loop ook de link naar de volgende loop van het seizoen.

Bij de inschrijving betaal je direct via Ideal. De inschrijving staat daarom alleen open voor deelnemers met een Nederlands rekeningnummer. Let op: Er vindt geen restitutie plaats bij niet-deelneming.

Onderstaande prijzen gelden voor alle afstanden:

  • Volwassenen € 8,00
  • Kinderen tot en met twaalf jaar € 3,00
  • Seizoenkaart volwassenen € 32,00
  • Seizoenkaart kinderen tot en met twaalf jaar € 12,00

Op de zondag van de Twiskemolenloop kunnen de startnummers van 09.30 tot uiterlijk 10.30 uur worden afgehaald bij AC Waterland in het sportpark van Landsmeer. Dit kan bij de loketten met de borden ‘ophalen startnummers’ of ‘seizoenkaart’.

Seizoenkaarthouders 

Ook dit seizoen is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen. Hiermee kan je deelnemen aan de vijf reguliere lopen van het seizoen en ontvang je bovendien een prachtig dry-fit shirt. De seizoenkaart is alleen verkrijgbaar in oktober en november en is persoonsgebonden. De seizoenkaart is verkrijgbaar via inschrijven.nl (zie uitrol bij de eerste vraag). Verderop in het inschrijfprogramma kun je de afstand aangeven die je nu wilt lopen. 

Inschrijven met een seizoenkaart

Ook met een seizoenkaart moet je je registreren voor iedere loop. Bij de voorinschrijving kies je de afstand en vermeld je het seizoenkaartnummer. Ook voor kaarthouders geldt dat de inschrijving sluit op de zaterdagavond of wanneer het limiet van 650 is bereikt. Schrijf je daarom op tijd in!

Na afloop van de laatste loop van het seizoen ontvang je een dry-fit shirt cadeau bij het inleveren van de seizoenkaart. Deze ontvang je ook als je niet alle keren hebt meegedaan.