Inschrijven

Let op, dit is de voor-inschrijving voor de loop van 4 februari 2018.

Wij verzoeken zoveel mogelijk gebruik te maken van bovenstaande inschrijving ivm verwerking voor de elektronische tijdwaarneming. Dit kan tot en met de zaterdag 23.00 uur voorafgaand aan de loop. Seizoenkaarthouders kunnen gratis voorinschrijven.

Na-inschrijving is iets duurder en is mogelijk tegen contante betaling op de dag zelf tussen 09.00 uur en uiterlijk 10.30 uur bij AC Waterland.

 

Wij verzoeken zoveel mogelijk gebruik te maken van bovenstaande inschrijving ivm verwerking voor de elektronische tijdwaarneming. Dit kan tot en met de zaterdag 23.00 uur voorafgaand aan de loop.

Tarieven voor-inschrijving:

  • Alle afstanden volwassenen € 6,50
  • Kinderen tot 14 jaar € 2,50 (alle afstanden)
  • Seizoenkaart volwassenen € 27,50,- (alleen mogelijk bij de eerste 3 lopen incl dry fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)
  • Seizoenkaart kinderen tot 14 jaar € 10,00 (alleen mogelijk bij de eerste 3 lopen incl katoenen shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)

Je kunt je startnummer (en eventuele seizoenkaart) dan afhalen bij het loket waar het bord hangt “ophalen startnummers” of “seizoenkaarthouders”.

Na-inschrijving op dag van de loop (tot 10.30 uur, i.v.m. verwerking voor elektronische tijdwaarneming)

  • Alle afstanden volwassenen € 8,-
  • Tot 14 jaar € 3,00 (alle afstanden)
  • Seizoenkaart volwassenen € 32,50,-(alleen bij de eerste 3 lopen incl dry fit shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)
  • Seizoenkaart kinderen tot 14 jaar € 12,50 (alleen bij de eerste 3 lopen incl katoenen shirt dat wordt uitgereikt direct na afloop van het TML-seizoen: 3 maart 2019)

Na-inschrijfformulieren
Een na-inschrijfformulier kun je ook vooraf downloaden (PDF) of op de dag zelf invullen. Op basis hiervan krijg je een startnummer. De na inschrijving is in de loods.

Werkwijze seizoenkaart
Dit seizoen kun je weer een seizoenkaart kopen in oktober, november en december. Deze is geldig voor de vijf reguliere lopen dit seizoen. Let op: als je de seizoenkaart ontvangen hebt kun je de volgende keer dat je mee wilt doen,  vooraf via inschrijven.nl inschrijven. Je schrijft in voor de te lopen afstand en vermeldt je seizoenkaartnummer.. Hieraan zijn geen verdere kosten gebonden. Inschrijven is mogelijk tot en met de zaterdag voorafgaand aan de loop. De seizoenkaart is persoonsgebonden.

Indien je niet in staat bent om via inschrijven.nl in te schrijven kan je alsnog schriftelijk op zondag een inschrijfformulier invullen en deze voor 10.30 uur inleveren bij het loket “seizoenkaarthouders”. Je krijgt dan ook een stempel op je seizoenkaart. Je kunt via het inschrijfformulier kenbaar maken welke afstand je deze keer lopen wilt. Maar je helpt de organisatie als je vooraf inschrijft via inschrijven.nl

Na afloop van de laatste loop van dit seizoen (3 maart 2019) ontvang je een dry-fit shirt (kinderen een katoenen shirt) cadeau bij het inleveren van de seizoenkaart. Ook als je niet alle keren meegedaan hebt.

Dus ook bij een seizoenkaart moet je vanaf de tweede keer dat je deelneemt je inschrijven en je kunt je startnummer dan afhalen bij het loket “seizoenkaarthouders”. Je hoeft niet aan alle vijf de TML mee te doen om een dry-fit shirt te ontvangen.