Contact

Heb je een vraag?

Kijk eerst eens bij FAQ of je vraag erbij staat. Of kijk naar wie je je vraag het best kunt mailen. Check de lijst met contactpersonen voor de beste match. Zo krijg je sneller een antwoord!

Bezoekadres

Sportpark 11
1121 MS Landsmeer

Telefoon en mail:

Tel: 020-4821690
Mail: kijk hier naar wie je kunt mailen

Postadres:

Postbus 116
1121 AC Landsmeer

Route

Met de auto of fiets

AC Waterland is gevestigd in het Sportpark de Breek te Landsmeer. Stel de navigatie in op: Sportlaan 11 te Landsmeer.

Landsmeer is een lintdorp aan de noordkant van Amsterdam. Vanaf de ringweg A10 neem je de afslag S117 Landsmeer-Kadoelen. Volg de borden richting Landsmeer.

In Landsmeer volg je de doorgaande weg. Je rijdt door totdat je het bord met SPORTLAAN aan de linkerkant ziet staan. Je slaat linksaf de SPORTLAAN in. Vanaf de afslag A10 is dit ongeveer 1.500 meter.

Vlak voor het begin van het Sportpark vind je de parkeerplaats. Parkeer hier je auto, via het houten witgeschilderde bruggetje kom je op het fietspad dat leidt naar het terrein van AC-Waterland. Loop voorbij de voetbalvelden en de tennisbanen tot je aan je rechterhand het clubterrein ziet. Met de fiets kun je doorfietsen en op het clubterrein parkeren.

Let op

Parkeer niet in de wijk Luyendijk. Je zorgt daar voor parkeeroverlast en de politie handhaaft streng tot wegslepen toe. Er zijn genoeg parkeermogelijkheden in Landsmeer onder andere op het parkeerterrein aan de Sportlaan (300 meter loopafstand) en elders in het dorp of op parkeerplaatsen in het Twiske (tegen betaling).

Met openbaar vervoer vanuit Amsterdam

Neem de metro (Noord/Zuidlijn, GVB 52) richting Noord. Stap bij Station Noord over op de EBS-bus 319 richting Landsmeer, stap uit op de halte Raadhuisstraat en loop via de Sportlaan naar het ACW-terrein (voorbij de voetbalvelden van IVV rechts).