Uitslagen

Corona

In verband met het coronavirus vervallen de geplande wedstrijden voorlopig. Een aantal trainers is nog op zoek naar leuke wedstrijden verderop in het seizoen, waaraan de junioren mee kunnen doen. Om jullie hiervoor alvast warm te maken, hierbij nog een paar foto’s van Aukje, Kim en Joy van het afgelopen outdoor seizoen.

Onderlinge Indoorwedstrijd Junioren

(door Rianne Klooster, pupillen- en juniorentrainster)

Op dinsdag 10 maart 2020, zijn de indoortrainingen afgesloten met een onderlinge wedstrijd. In de indoorhal van AV Lycurgus hebben de junioren van AC Waterland de afgelopen winter vijf keer kunnen trainen. Door deze mogelijkheid hebben we tijdens koude en regenachtige dinsdagen onderdelen als hoog- en verspringen kunnen trainen. Om de gemaakte progressie van deze twee onderdelen te meten, hebben de ACW-trainers een wedstrijd georganiseerd.

Het jurywerk werd gedaan door meegereisde ouders van atleten, waarvoor nogmaals dank. Het was een ontzettend leuke wedstrijd met nieuwe wedstrijdervaring en een aantal persoonlijke records. Hierbij de uitslagen:

 

Ouder-kindwedstrijd 5 juli

Onderlinge testwedstrijd AC Waterland 12 maart 2019 Indoorhal Assendelft

Op dinsdag 12 maart 2019 werd in de indoorhal van AV Lycurgus een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor de junioren van AC Waterland. Maar liefst 20 atleten verschenen aan de start om de progressie van de afgelopen wintertraining te testen op hoog- en verspringen. Voor sommigen was het een eerste wedstrijdervaring in aanloop naar de aankomende zomercompetitie. De wedstrijd werd begeleid door de ACW-trainers. En het jurywerk werd ondersteund door de meegereisde ouders van de atleten. Het was een superleuke wedstrijd met vele persoonlijke records. Tijdens de wedstrijd zijn er foto’s gemaakt door Emmelie, deze zullen nog op de website van ACW worden geplaatst. Hieronder in ieder geval vast de uitslagen.