Uitslagen

Crosswedstrijd 19 november 2022

Kijk hier voor de uitslagen van de 1e crosswedstrijd van het seizoen 2022-23, of check deze site.

Aan de start bij de Zanddijk in het Twiske.

Onderlinge Indoorwedstrijd Junioren

(door Rianne Klooster, pupillen- en juniorentrainster)

Op dinsdag 10 maart 2020 zijn de indoortrainingen afgesloten met een onderlinge wedstrijd. In de indoorhal van AV Lycurgus hebben de junioren van AC Waterland de afgelopen winter vijf keer kunnen trainen. Door deze mogelijkheid hebben we tijdens koude en regenachtige dinsdagen onderdelen als hoog- en verspringen kunnen trainen. Om de gemaakte progressie van deze twee onderdelen te meten, hebben de ACW-trainers een wedstrijd georganiseerd.

Het jurywerk werd gedaan door meegereisde ouders van atleten, waarvoor nogmaals dank. Het was een ontzettend leuke wedstrijd met nieuwe wedstrijdervaring en een aantal persoonlijke records. Hierbij de uitslagen:

Onderlinge testwedstrijd AC Waterland 12 maart 2019 Indoorhal Assendelft

Op dinsdag 12 maart 2019 werd in de indoorhal van AV Lycurgus een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor de junioren van AC Waterland. Maar liefst 20 atleten verschenen aan de start om de progressie van de afgelopen wintertraining te testen op hoog- en verspringen. Voor sommigen was het een eerste wedstrijdervaring in aanloop naar de aankomende zomercompetitie. De wedstrijd werd begeleid door de ACW-trainers. En het jurywerk werd ondersteund door de meegereisde ouders van de atleten. Het was een superleuke wedstrijd met vele persoonlijke records. Tijdens de wedstrijd zijn er foto’s gemaakt door Emmelie, deze zullen nog op de website van ACW worden geplaatst. Hieronder in ieder geval vast de uitslagen.