FAQ/ Veelgestelde vragen

Ik wil ontdekken of hardlopen wat voor me is. Waar moet ik beginnen?

Kijk op onze site of er binnenkort een beginnerscursus start. Het doel van de cursus is dat je na 10 trainingen een half uur kunt hardlopen. En dat je ontdekt hoe leuk je het vindt. Vragen stuur je naar starterstraining@acwaterland.nl

Mag ik eens komen meetrainen om te kijken hoe ik dat vind?

Je bent altijd welkom een paar trainingen mee te maken, voor je lid wordt. Het is fijn als onze trainers voorbereid zijn. Stuur je aanmelding naar loopgroepen@acwaterland.nl. Meer informatie over trainingstijden en niveau van de loopgroepen vind je op onze site.

Ik heb me ingeschreven voor de TML, maar heb hier nog een vraag over.

Heb je je ingeschreven, maar is er iets misgegaan, weet je je seizoenskaartnummer niet meer, of heb je andere vragen over de Twiskemolenloop, mail dan naar twiskemolenloop@acwaterland.nl.

Mag mijn kind eens bij de trainingen voor de jeugd komen kijken?

Wil je eens met je kind naar de jeugdtrainingen komen of heb je andere vragen over onze jeugdafdeling, kijk dan eens op deze pagina met FAQ of mail naar jeugd@acwaterland.nl.

Ik heb kopij voor de website, waar kan ik die naartoe sturen?

Heb je een fijne Twiskemolenloop-ervaring, mooie foto’s van een training, een verslag van de crosswedstrijd bij de jeugd, of iets anders te melden dat met hardlopen en/of atletiek te maken heeft, mail dan je tekst (en foto’s) naar redactie@acwaterland.nl!

Ik wil me graag goed voorbereiden op de Rotterdam Marathon. Waar moet ik zijn?

Loop dan mee met onze Road to Rotterdam trainingslopen. Kijk voor meer informatie op onze site en schrijf je in. Heb je vragen of wil je graag meehelpen met de organisatie van de R2R, stuur dan een mail naar evenementen@acwaterland.nl.

Ik wil graag lid worden. Hoe meld ik me aan?

Wil je lid worden van onze mooie club of wil je je kind aanmelden, vul dan het inschrijfformulier in op de webpagina Lidmaatschap/ Lid worden van ACW.

Ik moet helaas mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe doe ik dat?

Via de webpagina Opzeggen lidmaatschap kun je je via het uitschrijfformulier laten uitschrijven. Opzeggen kan per 30 juni of per 15 december van een kalenderjaar.