Sponsoren Twiskemolenloop

Loon is het salarisprogramma voor het MKB van Loon Salarissoftware uit Landsmeer. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 80.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland.

Loon Salarissoftware is een sportief bedrijf. Vrijwel alle werknemers doen aan sport. Vooral basketbal, schaatsen en hardlopen zijn populair. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams, en al jarenlang ook de Twiskemolenloop.

We wensen je veel hardloopplezier in onze prachtige achtertuin, het Twiske!

JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen. En JAN© gaat verder. Hij helpt ondernemers ook om hun doelen te bereiken.

Het beste uit je onderneming én uit jezelf halen, dat is wat ondernemers willen. Bezig zijn met die dingen waar ze ondernemer voor zijn geworden. JAN© helpt dat doel te bereiken. Natuurlijk door te zorgen dat al het cijferwerk op orde is, maar nog meer als bijrijder. JAN© zit niet achter het stuur, maar begeleidt ondernemers op hun weg, ook wanneer deze hobbelig is. Een bijrijder is er altijd en kun je vertrouwen.

RunX Zaandam

Bij RunX Zaandam loop je binnen voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Ontdek zelf dat onze wereld én ons advies letterlijk lopen van 0,00 tot 42,195 km is.

De nummer één in lopen

We claimen de nummer één te zijn en dat is niet voor niets.

  • Al onze medewerkers zijn zelf hardlo(o)pers/sters
  • We kijken samen met jou wat het beste past, onder andere door loop- en voetanalyses
  • Als speciaalzaak hebben we altijd de nieuwste producten en gadgets op het gebied van lopen in huis
  • Als runningspecialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van voeten, blessures, bewegingscoördinatie, voeding, etc.

RunX Zaandam is al jaren trotse sponsor van de Twiskemolenloop. Laat je oude hardloopschoenen door RunX Zaandam checken. Wij kunnen zien of ze nog goed zijn of dat je toe bent aan nieuwe hardloopschoenen. Kom langs voor een gratis uitgebreide loopanalyse of mail voor een afspraak.

Let op: Op vertoon van je startnummer van de Twiskemolenloop geldt een korting van 15%.

RunX Zaandam is 7 dagen in de week open. Kijk voor de openingstijden op de website.


Wortell

Videovergaderen is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om wereldwijd overleg te kunnen voeren. Videoconferencing heeft echter alleen zin wanneer de beeld- en geluidskwaliteit goed en stabiel zijn. Pas dan kunnen klanten moeiteloos aan een vergadering van meerdere uren deelnemen.

Bovendien moet het organiseren van een videoconference voor de gebruikers uitermate eenvoudig zijn. Iedere drempel in dat proces kan voor de gebruiker een reden zijn om de vergadering op een andere manier te organiseren. De professionele Videobutlers van Wortell zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een perfecte combinatie. Vanaf de boeking tot de vergadering.

Recreatieschap Twiske-Waterland is de bestuurlijke organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van het prachtige Twiske. In opdracht van het Recreatieschap Twiske-Waterland wordt recreatiegebied Het Twiske beheerd door Recreatie Noord-Holland. Centraal hierbij staat dat alle bezoekers van het recreatiegebied naar hartenlust van de bijzondere omgeving kunnen genieten.

Kijk voor meer informatie op de website.

Voor de winnaars van iedere afstand staat een bos bloemen van Bloemist Dekker (Oostzaan) klaar.