Vrijwilligers

Het functioneren van een vereniging valt of staat met vrijwilligers. Hiervoor hebben wij een vrijwilligersbeleid opgesteld. Van ieder lid wordt een actieve bijdrage verwacht op het gebied van onderhoud (gebouw, baan, groen en schoonmaak), sportieve activiteiten (baanwedstrijden, Twiskemolenloop, crosswedstrijden en jeugdestafette), ophalen oud papier en barbezetting. We verwachten dat ieder lid per jaar minimaal twee dagdelen inzet voor de club. Dat komt neer op slechts zo’n acht uurtjes per jaar. Voor de jeugd tot en met 14 jaar gaan we ervan uit dat hun bijdrage door één of beide ouders geleverd wordt. Leden boven de 65 jaar hoeven in principe geen vrijwilligerswerk te doen, maar ook zij zijn uiteraard meer dan welkom om een bijdrage te leveren.

Vacant

We zijn altijd op zoek naar leden die een coördinerende taak op zich willen nemen. Bij de afdeling Jeugd zijn we op zoek naar iemand die de wedstrijden wil coördineren.

Ook zijn we nog op zoek naar iemand die de werving van sponsoren op zich wil nemen.

Interesse of vragen?

Als je interesse hebt of (toch) nog met vragen zit, kun je de betreffende coördinator natuurlijk ook gewoon even mailen.

Bekijk de bereikbaarheidsgegevens van de coördinatoren.