Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Crosscompetitie regio’s 1 t/m 5

19 november|12:00 - 16:00

AC Waterland organiseert op zaterdag 19 november de eerste cross in de crosscompetitie 2022-2023, regio midden, voor pupillen A/B/C/mini,  junioren C/D en mannen/vrouwen U20/U18. De wedstrijd begint om 12.00uur. De startnummers kunnen vanaf 11.00uur afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat nabij de start. De cross wordt gehouden in recreatiegebied Het Twiske, ten noorden van Amsterdam. Het heuvelachtige parcours is voornamelijk onverhard. De start en finish bevinden zich nabij de zanddijk / zorgboerderij “De Marsen”.

Bereikbaarheid

Het parcours is per auto makkelijk te bereiken via de A8. (Amsterdam -Zaandam). Navigatie adres: Pikpotweg 2 te Landsmeer. In het Twiske betaal je een vergoeding voor het parkeren van de auto. Voor de eerste 3 uur betaal je € 3,50. Een dagkaart (parkeren meer dan 3 uur) kost € 6,00. In het wedstrijdsecretariaat nabij de start worden uitrijkaarten (dagkaarten) verkocht.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Vanuit metro / busstation Amsterdam Noord kunt u bus 319 (EBS) nemen tot halte Landsmeer vogelwikkestraat. Vanaf daar is het nog ca 15 minuten lopen tot de start. Voor de vertrektijden kunt u kijken op https://9292.nl/

Kijk op de informatiepagina over de crosscompetitie voor plattegronden en meer info.

Praktisch

In Het Twiske zijn openbare toiletten nabij boerderij de Marsen. In Het Twiske is geen douche- of kleedgelegenheid. Bij de start is een cateringtent aanwezig met koffie, thee, soep en broodjes.

Indeling

Chronologisch overzicht / indeling

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
12:00 - 16:00

Organisator

AC Waterland
Telefoon:
020-4821690
E-mail:
info@acwaterland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

AC Waterland
Landsmeer, Nederland + Google Maps

Plaats een reactie

Plaats een reactie