FAQ (Frequently asked questions)

Algemeen

Heb je een fijne Twiskemolenloop-ervaring, mooie foto’s van een training, een verslag van de crosswedstrijd bij de jeugd, of iets anders te melden dat met hardlopen en/of atletiek te maken heeft, mail dan je tekst (en foto’s) naar redactie@acwaterland.nl!

Hardlopen

Loop dan mee met onze Road to Rotterdam trainingslopen. Kijk voor meer informatie op onze site en schrijf je in. Heb je vragen of wil je graag meehelpen met de organisatie van de R2R, stuur dan een mail naar evenementen@acwaterland.nl.

Kijk op onze site of er binnenkort een beginnerscursus start. Het doel van de cursus is dat je na 10 trainingen een half uur kunt hardlopen. En ontdekt hoe leuk je het vindt. Vragen stuur je naar starterstraining@acwaterland.nl

Je bent altijd welkom een paar trainingen mee te maken, voor je lid wordt. Het is fijn als onze trainers voorbereid zijn. Stuur je aanmelding naar loopgroepen@acwaterland.nl. Meer informatie over trainingstijden en niveau van de loopgroepen vind je op onze site.

Wil je eens met je kind naar de jeugdtrainingen komen of heb je andere vragen over onze jeugdafdeling, kijk dan eens op deze pagina met FAQ of mail naar jeugd@acwaterland.nl.

Lidmaatschap

Wil je lid worden van onze mooie club of wil je je kind aanmelden stuur dan een mail naar ledenadm@acwaterland.nl. Ook voor wijzigingen of opzeggingen kun je daar terecht.

Twiskemolenloop

Heb je je ingeschreven, maar is er iets misgegaan, weet je je seizoenskaartnummer niet meer, of heb je andere vragen over de Twiskemolenloop, mail dan naar twiskemolenloop@acwaterland.nl.