Nieuws

Feestelijke open dag Twiske met ACW

Onze trainers Marcel en Dennis verzorgen een heerlijke trailtraining in het Twiske tijdens de open dag van Recreatieschap Twiske-Waterland, dat 40 jaar bestaat op zaterdag 22 juni.

Trail (off road) door de mooiste gebieden van het Twiske op de open dag van Recreatieschap Twiske-Waterland ter ere van hun 40 jarig bestaan. Trail heeft een lengte van zo’n 10 km totaal. Laag tempo, maar als je af en toe wat harder wilt (voor de groep uit of een omweggetje) is dat ook prima. Laagdrempelig. Geen inschrijvingen (wel graag reserveren!), geen route uitgepijld, et cetera. Gewoon samen op pad met gelijkgestemden en twee AC Waterland-trainers die het Twiske op hun duimpje kennen.

Reserveer een plek via de website van recreatieschap Twiske-Waterland.

We zullen je onderweg ook het een en ander over het Twiske kunnen vertellen (we zijn echter geen echte kenners, hoor). Totale afstand zo’n 10km, waar we ongeveer 1,5 uur over zullen doen (zoals gezegd: laag tempo).

Start om 10.30 uur vanaf de AC Waterland-kantine in het Sportpark van Landsmeer. Terug daar rond 12.00 uur. Het clubhuis van AC Waterland zal open zijn de 22e juni. Daar kun je je omkleden, je kostbare spullen veilig achterlaten als je dat wilt, en na afloop douchen. Leuk als je meedoet!

Lees er meer over op de website van de jubilaris.