Baanatletiek

Atletiek is een veelzijdige sport. Jeugdige atleten kunnen op een speelse en gevarieerde manier hun talenten leren ontdekken, waarbij ieder op eigen niveau de prestaties kan verbeteren en zichzelf leert uit te dagen. In de overgang van jeugd (pupillen, junioren) naar senioren wordt – in de periode als junior – geleidelijk gekozen voor specialisatie. Lid worden kan vanaf 6 jaar.

Jonge pupillen leren spelenderwijs de atletiek kennen. De oudere jeugd gaat al wat verder op de techniek in. Lees meer over pupillen, junioren en senioren en hun trainingsschema’s op de betreffende pagina’s.

klik hier voor de trainingstijden en de leeftijdsindeling

LET OP: tijdens de zomer zijn er afwijkende trainingstijden! Over de trainingen in de zomervakantie informeren we je per app en/of een nieuwsbericht op de website. Ben je als ouder nog niet toegevoegd aan de appgroep? App dan je nummer naar 06-11538922 en vermeld op welk tijdstip je kind traint. Je wordt dan toegevoegd aan de WhatsAppgroep.

Onder voorbehoud (coronamaatregelen kunnen de plannen nog in de war gooien) zullen er op zondag 27 september clubkampioenschappen plaatsvinden.