Nieuws

Kom eens langs!

Een mooie, zonnige oproep van Georgette – ‘ooit een fanatiek hardloopster en nu een stapje terug, het is niet anders’ – om ook eens langs te komen in onze ACW-kantine.

‘Op een mooie pinksterdag liep ik met mijn dochter te kuieren in de zon…’ Wie kent dit lieve liedje van Leen Jongewaard uit 1972 niet! Ik denk dat de mensen op bijgaande foto het in ieder geval kennen. De bijgaande foto is niet uit lang vervlogen tijden maar een foto van de eerste pinksterdag in 2024. Oud-marathon/halve marathon/10 km-lopers of 5 km-lopers, alle onze fanatieke ACW-hardlopers zijn op een gegeven moment gaan wandelen. De knieën, de adem het gaat allemaal wat moeizamer, gaat langzamer maar de wil is er wel en het besef dat bewegen, maar bovenal de sociale contacten bijzonder belangrijk zijn. Iedereen van onze club komt in deze fase, geen ontkomen aan, en wat is er dan heerlijker om een stel mensen om je heen te hebben die er voor je zijn, waar je lol mee kan hebben, maar die ook oor hebben als het wat minder gaat. Daarom is een vereniging als ACW heel erg belangrijk.

Kortom, kom ook eens langs de kantine op een trainingsavond, een zondagochtend, om een praatje te maken met een verenigingslid dat je niet kent. Het levert alleen maar leuke en verrijkende momenten op.

Groet van Georgette