Nieuws

Laatste indoortraining van dit seizoen

Dinsdag 12 maart 2024 was de laatste indoortraining voor de junioren en senioren baanatletiek van AC Waterland van dit winterseizoen. In de indoorhal in Assendelft traint deze groep van november t/m maart elke tweede dinsdag van de maand. Er wordt vooral gefocust op sprint, hoogspringen en verspringen (onderdelen die buiten minder goed te beoefenen in de winterperiode), ter voorbereiding op het baanseizoen. 

Voor dit laatste trainingsmoment is een onderlinge wedstrijd georganiseerd, waaraan al onze atleten konden meedoen. Onder leiding van trainers Ilja, Jasper en Rianne en met behulp van een aantal ouders, hebben we een gezellige onderlinge wedstrijd neergezet. Atleten waren erg fanatiek en ook enthousiast voor elkaar gedurende de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal mooie momenten en positief verrassende resultaten.

We willen graag nogmaals alle ouders bedanken die zich dit winterseizoen beschikbaar hebben gesteld om atleten van/naar de indoorhal te rijden en ons deze laatste indoortraining hebben ondersteund met het jureren. Uitslagen van deze onderlinge wedstrijd zijn hier te vinden. Op de bijgaande foto zijn de trainers en een groot deel van onze atleten baanatletiek te zien.