Nieuws

Crosswedstrijd groot succes

ACW had het genoegen om de eerste crosswedstrijd van het seizoen bij ons op de Zanddijk te mogen organiseren, en dat op een heerlijk zonnige zaterdag. Het was wel wat fris, maar dat hield de vele atleten niet tegen. In tegendeel. Met ruim 1000 aanmeldingen is het een van de grootste jeugdevenementen bij ACW tot nu toe. Meer dan 800 lopers bereikten de finish: heel veel blije, moegestreden kinderen.

Een groot aantal vrijwilligers heeft de organisatie van dit evenement mogelijk gemaakt. De catering was voor 8 uur ‘s ochtends al in de weer om voor koffie, broodjes en erwtensoep te zorgen, om 9 uur werd op de Zanddijk het parcours uitgezet, waar wedstrijdbegeleiders, EHBO’ers, starters en de spreekstalmeester al klaarstonden. Om 12 uur kon de wedstrijd beginnen. In vier uur crossplezier werden 18 verschillende wedstrijden gelopen. Voor 17 uur was het terrein weer netjes opgeruimd. Grote dank aan alle vrijwilligers die dit festijn mogelijk hebben gemaakt!

Lees en bekijk ook het verslag van onze Lokale Omroep Landsmeer, die met twee verslaggevers ter plekke waren. En bekijk de uitslagen.

parcours