Nieuws

De TML en Seb Wals

Oud-lid Seb Wals (20) liep vorige maand een nieuw parcoursrecord in de Twiskemolenloop. Eerder behaalde hij de zilveren medaille op het NK atletiek 2022 op zijn favoriete onderdeel de 800 meter. Hij voltooide de vijf kilometer in het Twiske in 15.12 minuten en wil binnenkort in de Twiskemolenloop onder de magische grens duiken. ‘Ik ga niet rustig lopen. Begin november verscheen ik ook echt aan de start om het parcoursrecord te pakken, dat stond met 15.29 minuten op naam van Tom Hoogeboom. Dat is een Noord-Hollandse loper die ik goed ken, ik loop regelmatig tegen hem. Ik was ook blij dat het gelukt was en hoop begin volgend jaar weer een Twiskemolenloop mee te kunnen doen,’ aldus Seb in het Noordhollands Dagblad van 2 december.

© Foto Ronald Goedheer in Noordhollands Dagblad