Nieuws

Werkzaamheden aan ACW-terrein starten maandag 19 april

Nu na weken van kou, natte sneeuw en hagelbuien de lente eindelijk voorzichtig haar gezicht laat zien, is ook het moment aangebroken dat de Firma Haitsma haar gezicht laat zien op het terrein van AC Waterland. Aanstaande maandag 19 april starten de werkzaamheden aan onze baan!

Dit betekent dat vanaf deze dag niet alleen fietsers door het toegangshek zullen rijden maar ook vierwielige voertuigen zoals trekkers en kranen. Dit materieel zal gebruikt worden om het middenveld op de schop te nemen. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer een week in beslag gaan nemen en dat daarna, vanwege het opnieuw inzaaien van het gras, het middenveld tot ongeveer eind mei niet betreden kan worden.

Het resultaat van deze werkzaamheden is dat de verspringbak aan de kantinekant verplaatst zal zijn en dat aan de waterkant twee verspringbakken naast elkaar liggen, dat het middenterrein ge√ęgaliseerd is en daarna met nieuwe gras ingezaaid zal zijn, dat enkele verharde delen opnieuw betegeld zullen zijn en dat, na meer dan een jaar hard werk door de onderhoudsploeg, de beregeningsinstallatie weer in gebruik genomen kan worden.

Na deze werkzaamheden zal naar verwachting de baan er weer prachtig bijliggen en zullen we er weer vele jaren plezier van hebben!

Met vriendelijke groet,

Norbert Deelstra

namens het bestuur van AC Waterland