Nieuws

Corona-update: daar gaan we weer…

Per 6 november 2021 zijn er opnieuw verscherpte coronamaatregelen van kracht. In het kort komt het erop neer dat ook voor onze kleedkamers en kantine het toegangsbeleid geldt (checken van de QR-code). We kunnen nog wel ‘gewoon’ trainen, waarbij we uiteraard rekening met elkaar houden. Meer informatie lees je op de website van de Atletiekunie.

In aanvulling hierop meldt ons bestuur het volgende:

De kantine was al een plek waar men het coronatoegangsbewijs moest kunnen laten zien. Onze kantinemedewerkers hebben daar ook zicht op. Per 6 november melden bezoekers van de kantine zich eenmalig bij de kantinemedewerkers om hun coronabewijs te laten checken, zodat ze kunnen worden geregistreerd. Deze registratie geldt voor de volgende bezoeken en blijft in handen van de kantinemedewerkers. De lijst wordt uiteraard niet gedeeld en verder verspreid, en is dus alleen voor intern gebruik.

Bezoek aan de kleedkamers en toiletten valt vanaf 6 november onder de aangescherpte maatregelen. Wij vragen onze leden daarom, bij gebruik van de kleedkamers, hun coronatoegangsbewijs bij zich te dragen en gereed te hebben voor een eventuele controle.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Dit zijn dus de trainers, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers.

Voor het publiek blijft de 1,5 meter afstand het dringende advies.

Wij vragen ieders begrip en medewerking bij deze verscherpte maatregelen. Hopelijk gaan we weer snel naar ‘normaal’.