Nieuws | Twiskemolenloop | Wedstrijdverslagen

Raceverslag: TML 1/2 Marathon door Suzanne Brummel

‘Vanochtend stond ik aan de start van mijn tweede halve marathon wedstrijd: de Twiskemolenloop. Met 100% kans op regen, pijnlijke benen van de afgelopen trainingsweek en een zware zuidwesten wind met minimaal windkracht 5, vroeg ik me voor de finish werkelijk af wat ik hier precies deed. Ik liep deze week al meer dan 35 kilometer en dat vonden mijn benen niet zo leuk. Ik ben dat ook eigenlijk helemaal niet gewend. Of nou ja, sinds twee maanden doe ik van wel. Zoals sommigen wellicht ook in mijn laatste hardloopupdate hebben gelezen loop ik sinds 1 januari hard met een doel: Een snellere hardloopster worden. En dat was dan ook de reden waarom ik vandaag de Twiskemolenloop zou doen. Om ervaring op te doen!’

Lees het enthousiaste en uitgebreide verslag van Suzanne Brummel, de eerste vrouw die de vijfde TML van dit seizoen finishte in een strakke tijd van 1 uur 37 minuten!