Nieuws

TML-inschrijving voor 5/3 vol

Helaas is het niet meer mogelijk rechtstreeks voor de Twiskemolenloop van zondag 5 maart in te schrijven. Het aantal inschrijvingen heeft de limiet van 650 startbewijzen bereikt.

Mocht je toch nog willen meedoen, stuur dan een mailtje met je naam, geboortedatum, woonplaats en afstand die je lopen wilt naar twiskemolenloop@acwaterland.nl. Dan kom je op een wachtlijst. Indien er een plaatsje vrijgekomen is, ontvang je bericht. Er zijn altijd lopers die last minute niet mee kunnen doen.

Of zet je verzoek tot overname van een inschrijving op onze facebookpagina Kijk voor meer info op deze facebookpagina.

Heb jij een startbewijs en kun je niet mee doen? Stuur dan even een mailtje naar twiskemolenloop@acwaterland.nl of ga naar onze facebookpagina. Er vindt geen restitutie plaats van je inschrijfgeld (zie algemene voorwaarden).

Wil je met een overgenomen startbewijs meedoen, geef dan uiterlijk donderdag 2 maart de overname via email aan ons door, zodat je onder je eigen naam, leeftijdscategorie en afstand in de uitslagen terug te vinden bent. Let op: om een startbewijs over te zetten worden administratiekosten berekend. Per startbewijs is dat 5 euro, op 5 maart contant te voldoen op de club. Je startnummer is dan af te halen bij het loket Info.

Overname van een inschrijving van een seizoenkaarthouder is niet mogelijk. Die zijn persoonsgebonden.